Fri-Fragt-Fredag!

Gratis fragt på alle ordrer hele dagen!

Privat

Thermoplan 

Leder du efter en kaffemaskine, der skaber glæde på det mellemstore og store kontor, så er virksomheden Thermoplan god at kende.

Hvad er Thermoplan?

Thermoplan blev grundlagt i 1974 af Esther og Domenic Steiner. Virksomheden producerer fuldautomatiske kaffemaskiner, hvor innovation og design har gjort denne til en global markedsleder indenfor netop kaffemaskiner til kontoret.

Køb din Thermoplan hos ØNSK

En Thermoplan kaffemaskine er en god en af slagsen til kontoret. Den brygger hurtigt og nemt en god kop kaffe, der slukker kaffetørsten hos dine medarbejdere.

En Thermoplan har en af de fordele, at den kan køre med to typer af mælk, hvilket betyder, at den kan tilfredsstille forskellige smagsløg og typer kaffedrikkere. Et tryk på knappen og der er kaffe til de tørstige – alle af slagsen! 

Er du på udkig efter en god kaffemaskine til kontoret, der brygger god kaffe til dine medarbejdere, er en Thermoplan et godt bud. Hos ØNSK er vi altid klar til at hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål og ønsker, så udnytter vi vores viden og erfaring med at guide dig. Du kan kontakte os her

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.