Privat

Kaffekapsler er en genistreg, der gør det nemt at brygge kaffe derhjemme. Det er effektivt og det smager ganske udmærket, det slutprodukt, der lander i din kaffekop.

Hvad er en kaffekapsel?

En kaffekapsel er en lille beholder med flad top, der indeholder formalet kaffe. Man kommer kapslen i en kapselmaskine, der så brygger kaffe for dig.

Kaffekapslen er en opfindelse af Nespresso, der indtil for nylig også havde patent på kapslerne. Det betød, at det kun var Nespresso, der måtte producere de små beholdere. I dag er den patent udløbet, hvilket også er årsagen til, at du kan finde kapsler på mange hylder rundt omkring – også her hos ØNSK. Vores kaffekapsler er økologiske og bionedbrydelige. Og vi har gjort os meget umage med den kaffe, du finder i kapslen.

Økologisk kaffe i kapslerne fra ØNSK

Hos ØNSK finder du økologisk kaffe i vores kapsler – og vi har hele fire af slagsen. Du er derfor sikker på at finde en kapsel, der passer i din kop. Vi har også en smagspakke, hvori du finder alle fire varianter. Vi anbefaler dig netop den, så du kan smage dig an hjemme i dine egne omgivelser og finde din personlige ØNSK-favorit.

Guide: Affaldssortering af kapslerne

Hvordan er det nu lige, man sorterer de ellers så smarte kapsler? Vi giver dig en hånd med svaret her, så du kan være sikker på, de små kaffebryggere ender det rigtige sted. Og vi fortæller dig også, hvorfor det af miljøhensyn er bedre og nemmere at bruge de bionedbrydelige kapsler (https://onsk.dk/guide-til-affaldssortering-af-kaffekapsler-metalbeholder-eller-dagrenovation/)

 

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.