Privat
40,00 DKK345,00 DKK
40,00 DKK345,00 DKK
40,00 DKK345,00 DKK
40,00 DKK345,00 DKK
40,00 DKK345,00 DKK
150,00 DKK

Kaffekapsler​

Her finder du vores udvalg af bæredygtige kaffekapsler, der passer til Nespressos maskiner, og som alle er fyldt med lækker økologisk kaffe.

Køb dem i pakker af 10 eller 100 stk., eller få dem som abonnementsløsning eller se vores store udvalg af hele kaffebønner og formalet kaffe her.

Køb kaffekapsler til Nespresso-maskinen​

Kaffekapslen er blevet en populær erstatning for andre og mere traditionelle kaffetyper, både i hjemmet og på arbejdet. Populariteten skyldes blandt andet den bekvemmelighed, som kapslerne tilbyder. Med dem er en nem, men god kop kaffe kommet inden for rækkevidde af de fleste.

Desværre er der også en miljø- og klimamæssig bagside ved brugen af kaffekapsler, som ofte består af materialer, der kræver masser af energi at producere og genbruge.

ØNSKs økologiske kaffekapsler er et bæredygtigt alternativ til andre og mere konventionelle kapsler på markedet. Kapslerne er bionedbrydelige, hvilket vil sige, at de er miljøvenlige og består af genanvendeligt plantemateriale, som produceres af maskiner, der kører på grøn energi.

Så hvis du er på jagt efter et bæredygtigt alternativ, når du skal købe ny kaffe til Nespresso-maskinen, er du kommet til rette sted.  Vores kaffekapsler er nemlig kompatible med de fleste af Nespressos maskiner, og inde i de miljøvenlige kapsler finder du den lækreste økologiske kaffe fra vores bønder i Nicaragua.

De er med andre ord lavet til dig, der ønsker en god og økologisk kop kaffe, uden klima og miljø lider unødig skade. Læs mere om vores bionedbrydelige kaffekapsler her.

ØNSKs kaffekapsler anbefalet i Børsen​

Som følge af kaffekapslernes voksende popularitet, lavede avisen Børsen i 2021 en stor test af det danske kapsel-marked. Ud af 45 forskellige espresso-kapsler til Nespresso-maskiner, fandt journalist Ole Troelsø frem til, at ØNSKs kaffekapsler var blandt de bedste i smagstesten:

“Velsmag og bæredygtighed i komposterbare kapsler”, lyder anbefalingen i testen, som kan læses i sin fulde form her.

Skal det være lungo- eller espressokapsler?​

Er du i tvivl, om du skal vælge lungo- eller espressokapsler? Så kommer her en kort forklaring af, hvordan de to typer kaffekapsler adskiller sig fra hinanden, og hvilke kaffer de passer bedst til.

Lungo-kapslen er lavet til den store kop, der er indikeret på Nespresso-maskinen. Kaffen i lungo-kapslen er ristet en anelse lysere, og kværnet en smule grovere. Således fås en bedre ekstraktion til den lange løbetid. Hvis vi havde ristet kaffen mørkere, og kværnet den finere, ville vi omvendt have fået en mere bitter kop kaffe.

Espresso-kapslen er lavet til den lille kop, som er markeret på Nespresso-maskinen. Kaffen i espresso-kapslen er mørkristet, så vi får en god og fyldig smag. Hvis du kommer mælk i din kaffe, anbefaler vi at tage espresso-kapslerne. Det er også med espresso-kapslen, at du har mulighed for at lave latte art.

Kaffen er ristet anderledes end andre kaffekapsler​

Kaffen i de bionedbrydelige kaffekapsler fra ØNSK er generelt ristet lysere end den typiske kapsel. Det har vi gjort for at bevare en aromatisk kop kaffe. På grund af de lysere riste på kaffen, kan man smage mere af bønnens naturlige smag.

Eksempelvis forekommer der på Corcasan kapslerne noter af chokolade og nødder, hvor Leonel kapslerne har en honningsød smag med frugtige undertoner.

ØNSKs økologiske kaffekapsler har bestået test på 8 forskellige Nespresso-maskiner​

Vores kaffekapsler er testet på 8 forskellige Nespresso-maskiner for at sikre, at kapslerne fungerer, at kaffen løber igennem, og intet sætter sig fast i maskinen. Dermed kan du trygt købe ØNSKs kaffekapsler og være sikker på, at der kommer masser af lækker kaffe ud af tuden, når du putter dem i din kapselmaskine.

Få i øvrigt vores 4 hacks til bedre kaffe på din nespressomaskine.

Økologisk kaffe i kaffekapslerne​

Den økologiske kaffe, vi bruger inde i kapslerne, kommer fra to kaffeproducenter fra Nicaragua. De to kaffer er certificeret økologiske, og er samtidigt købt direkte af kaffebønderne. På den måde undgås overflødige mellemled, og flere penge havner hos kaffebonden. Vi tror på, at bæredygtighed også handler om, hvordan vi positivt kan påvirke arbejdsforholdene for kaffebønderne.

Vores kaffe er ikke Fairtrade kaffe, hvilket er et aktivt fravalg fra vores side. Vi mener, vi selv kan gøre mere for at forbedre kaffebøndernes vilkår og optimere deres produkt og pris. Her finder du mere information om vores holdning til Fairtade kaffe, og hvorfor vi har valgt at gøre det på vores egen måde.

Hvordan skal kaffekapsler affaldssorteres?​

Vi bliver løbende stillet spørgsmålet, hvordan kaffekapsler skal affaldssorteres. Sorteringen er afhængig af, hvilke kapsler du bruger, og hvilken kommune du bor i. De fleste kaffekapsler skal i dagrenovation, men du må tjekke hos din kommune for at være sikker.

Selvom ØNSKs kaffekapsler er komposterbare, skal de ikke i den grønne affaldsspand. Vi har rådført os med Dansk Affaldsforening, som forklarer, at danske anlæg ikke kan se forskel på komposterbare og almindelige kaffekapsler, og derfor bliver de begge frasorteret på samlebåndet.

ØNSKs kapsler skal i stedet i dagrenovation, men det skal man ikke skamme sig over, forklarer Dansk Affaldsforening os. De bionedbrydelige kaffekapsler ender nemlig som miljøvenlig og CO2-neutral energi.