Privat
45,00 kr.390,00 kr.

Espresso kapsler

Espresso kaffekapsler er lavet til den lille kop, som er markeret på Nespresso-maskinen. Kaffen i espresso kapsler er mørkristet, så vi får en god og fyldig smag.

Hvis du kommer mælk i din kaffe, anbefaler vi at vælge espresso-kapslerne. Du har også mulighed for at lave latte art med espresso kaffekapsler.

Espresso kapsler nespresso

I dag er findes der et stort udvalg af uoriginale espresso kapsler til Nespresso. Hvad enten du er på udkig efter økologiske espresso kapsler, bionedbrydelige kapsler eller noget helt tredje, kan du være sikker på, at der findes en nespresso-kompatibel løsning.

ØNSKs espressokapsler er kompatible med de fleste Nespresso-maskiner. Alle vores espresso kaffekapsler er desuden fyldt med økologisk kaffe og fremstillet i plantemateriale.

2 bud på gode espresso kapsler

Hvis du er i tvivl om, hvilke kaffekapsler du skal vælge, kommer her 2 gode bud på espresso kaffekapsler:

Økologiske espresso kaffekapsler fra Corcasan har en chokolade- og nøddeagtig smag, der er mørk og kraftig.

Økologiske espresso kaffekapsler fra Café de Alturas har en smag af hasselnødder, brun farin og chokolade, der er cremet, sød og dyb.

FAQ

Hvad er forskellen på lungo og espresso kapsler?

Hvis man sammenligner kaffen i de to typer af kaffekapsler, er kaffen i vores espressovariant ristet en anelse mørkere og kværnet lidt finere. Det gør espresso kaffekapslerne egnede til at blive brygget på kortere tid og med en mindre mængde af vand end lungo kaffekapslerne. Smagsmæssigt kan kaffen i lungo kapslerne beskrives som dejligt let, delikat og sød, mens espresso kapslerne har mere dybde og intensitet.

Hvorfor vælge espresso kapsler?

Espresso kaffekapsler er et godt valg, hvis du godt kan lidt en kraftig og intens kaffesmag. Måske er du typen, der helst sparker dagen i gang med et skud koncentreret kaffe i få slurke. Måske drikker du helst din kaffe med mælk, men kan godt lide, at kaffen smager tydeligt igennem. Uanset hvad, er espresso kapsler det helt rigtige valg.

Foretrækker du en sort kop kaffe, som er mindre intens og mørk i smagen, anbefaler vi i stedet vores lungo kapsler. Du kan også bestille en smagspakke, hvis du vil prøve begge varianter.

Hvordan skal kaffekapsler sorteres?

Hvordan kaffekapsler skal affaldssorteres, afhænger bl.a. af, om de er lavet af aluminium, plastik eller bionedbrydeligt plantemateriale.

ØNSKs plantebaserede kaffekapsler skal som hovedregel sorteres som restaffald, da det kun er ganske få kommuner, der leverer bioaffald til industriel kompostering. De nyeste kapsler fra ØNSK er dog også godkendt til hjemmekompostering, hvilket vil sige, at du ikke behøver at smide dem i dagrenovationen, hvis du har en hjemmekompost.