Bionedbrydelige og økologiske kaffekapsler

Bionedbrydelige kaffekapsler er for dig, som ønsker en miljøvenlig, god og lækker kop kaffe uden for meget besvær. Kaffen i kapslerne er vores egen økologiske kaffe af høj kvalitet, der bliver ristet i København. Vores kapsler er senest blevet anmeldt i Børsen, hvor de ligger i top over de bedste kaffekapsler til Nespresso.Kaffekapslerne er kompatible med Nespresso-maskiner, og de kan derfor bruges som et bæredygtigt alternativ til Nespressokapsler og andre aluminium- eller plast-kapsler. De kan både købes pakkevis og som abonnement.
40,00 DKK345,00 DKK
40,00 DKK345,00 DKK
150,00 DKK
40,00 DKK345,00 DKK
+
Ikke på lager
40,00 DKK345,00 DKK
Kaffebrygning på maskine - bionedbrydelige kaffekapsler
Bionedbrydelige kaffe kapsler - ØNSK kaffe

Hvad betyder bionedbrydelige kapsler?

ØNSK kaffekapsler er bionedbrydelige. Det vil sige, de er lavet på plantebaseret materiale, som er komposterbart (det vi i Danmark kalder industriel kompostering). Kapslerne er produceret på vind-, vand- og solenergi, og de indeholder kun naturlige råmaterialer.Desværre er det kun få kommuner, som i dag leverer bioaffald til sorteringsanlæg, der kan omdanne bioaffald til kompost. Derfor bør ØNSKs kapsler sorteres som restaffald, så de på denne måde kan indgå som en grøn energikilde i fjernvarmeforsyningen. Det vil sige, at ØNSKs bionedbrydelige kapsler tæller positivt i vores energiregnskab, i modsætning til almindelige kapsler. Læs mere om, hvordan man affaldssorterer sine kaffekapsler her.

 

Hvilken certificering har kapslerne?

Kapslerne er certificeret med EU-standard DIN EN ISO 14855, EN 13432 and DIN EN 13432:2000-12 og ifølge certificeringen fra producenten er 90 % af kapselmaterialet nedbrudt efter 62 dage under de rette forhold.Certificeringen inkluderer:

  • Kemisk test
  • Bionedbrydelighed under kontrollerede komposteringsforhold
  • Disintegration
  • Økotoksicitets test
OK compost - Industrial - logo

Hvad er forskellen på bionedbrydelige kapsler og almindelige kapsler?

De fleste kaffekapsler på markedet i dag indeholder aluminium og plast, som belaster vores miljø. Derfor er der mange fordele ved at vælge bionedbrydelige kapsler.På trods af at kapslerne er bionedbrydelige, bevarer de stadig kaffens vigtige smagsnoter og intensitet. Der er derfor ingen smagsforskel på bionedbrydelige kapsler og almindelige kapsler. Der er heller ingen forskel på holdbarheden af kaffen i kapslerne.

Hvor lang tid går der, før kapslen er nedbrudt?

62 dage
ØNSK kaffekapsel
73000 dage
Aluminiums kaffekapsel
Bionedbrydelige kaffekapsel - ØNSK kaffe
Bionedbrydelige kaffekapsle - ØNSK kaffe
Bionedbrydelige kaffekapsler - ØNSK kaffe