Privat

Leonel Valladares - Lungo kaffekapsler

45,00 kr.390,00 kr.

Risteprofil
Lys
Mørk
Smagsnoter

Lungokapslen fra Leonel har en rund og honningsød smag med noter af fersken og mandler

Leonel Valladares - Lungo kaffekapsler

Lungokapslen fra Leonel er kompatibel med Nespressos kaffemaskiner. Den har en rund og honningsød smag med noter af fersken og mandler. For dig som ønsker en god og lækker kop kaffe uden for meget besvær.

Land, region Nicaragua
Højde 1.400-1.500 m.o.h.
Behandling Vådmølle, afrikanske senge
Sorter Arabica (Caturra, Maragogype, Catuai Amarillo)
Mathias og Leonel Valladares

Mathias fra ØNSK er helt tosset med Leonels kaffe: "Jeg kan rigtigt godt lide Leonels kaffe. Jeg drikker den ofte om morgenen inden jeg skal på arbejde. Den har en dejlig mild smag, som gør morgenen dejlig behagelig"

Når du køber ØNSK er det...

Direkte handel

Vi handler direkte med kaffebønderne for at sikre, at de får en ordentlig betaling for det hårde arbejde, som de lægger i at producere kaffe af høj kvalitet. Læs mere her.

Skovdyrket kaffe

Kaffen er dyrket i skyggen af andre træer, hvilket har en række fordele: mere absorbering af CO2, mere biodiversitet, en sundere jordbund som ikke kræver pesticider, og ikke mindst en bedre smagende kaffe. Læs mere her.

Komposterbare kapsler

Kaffekapslerne indeholder økologisk specialkaffe af høj kvalitet. Selve kapslen er lavet af et plantebaseret materiale, som er komposterbart.

100% håndplukket kaffe

Alt kaffen er håndplukket, hvilket er din garanti for en høj kvalitet. Dermed er det kun de bedste og mest modne bær som er blevet plukket.

Historien bag Leonel Valladares

 73-årige Leonel har brugt hele sit liv på kaffe. Han bor på gården Finca Organica Santa Prisca, som han har ejet i 43 år. Den lille kaffegård udgør en oase midt i skoven, hvor Leonels mange børnebørn leger og griner om kap med hinanden mellem høje træer.

Leonel er en principfast landmand. Han mener ikke, at sprøjtemidler er nødvendige for en god kaffeproduktion, og han producerer selv sin egen gødning på gården. Drivkraften for ham er at passe på naturen og efterlade en bedre verden til sine børnebørn.

Leonel Valladares formår sammen med sin familie at producere nogle af Nicaraguas allerbedste kaffebønner, samtidig med han passer på den omkringliggende natur og familien.

Leonels kaffe har været en fast bestanddel af ØNSK, siden vi startede. Vi er utrolig stolte af at forhandle en kaffe, der er synonym med de idealer, som ØNSK er bygget på. Læs mere om Leonel og hans historie her.

Leonel Valladares' familie og Rasmus og Andreas fra ØNSK
Leonel Valladares og Andreas Kirk fra ØNSK
Bæredygtig-økologisk-kaffeproduktion-Leonel

Byggeprojekt på Leonels gård

 I samarbejde med Leonel har vi opført et byggeprojekt på hans gård, der kan støtte ham i produktionen af økologisk gødning.

Mulighed for cirkulær emballage

Vil du og din virksomhed også være med til at reducere emballageforbruget?

Måske står din virksomhed over for en grøn omstilling. Eller måske er du allerede i en bæredygtig virksomhed, der gerne vil skrue endnu mere op for de grønne tiltag. Uanset hvad, så er der ingen tvivl om, at emballagebesparing har en positiv effekt på din virksomheds grønne regnskab - og på miljøet.

Læs mere