Privat

Leonel Valladares – Lungo kaffekapsler

40,00 DKK345,00 DKK

Lungokapslen fra Leonel har en rund og honningsød smag med noter af fersken og mandler

Ryd
Om kaffen

Lungokapslen fra Leonel er kompatibel med Nespressos kaffemaskiner. Den har en rund og honningsød smag med noter af fersken og mandler. For dig som ønsker en god og lÌkker kop kaffe uden for meget besvÌr.

Kaffen stammer fra Leonel Valladares, som ejer den lille økologiske kaffegürd Santa Prisca, hvor han har boet i 42 ür med sin familie.

Leonel er en driftig landmand med faste principper. Det er vigtigt for Leonel at gøre noget godt for naturen og efterlade en bedre verden til sine børn.

Han mener sprøjtemidler ikke er nødvendigt for at producere en god kaffe. Nøglen til at drive en bÌredygtig økologisk kaffeproduktion ligger i omhyggelig planlÌgning af de økologiske gødningsmidler, som han selv laver pü gürden ved at kompostere kaffebÌr med husdyrenes efterladenskaber.

Leonel Valladares

Land, region Nicaragua, Nueva Segovia Dipilto.
Højde 1.400-1.500 m.o.h.
Behandling Vüdmølle, afrikanske senge
Sorter Arabica (Caturra, Maragogype, Catuai Amarillo)
Risteprofiler Mellemristet og mørkristet
Historien bag Leonel Valladares

71-ürige Leonel har brugt hele sit liv pü kaffe. Han bor pü gürden Finca Organica Santa Prisca, som han har ejet i 43 ür. Den lille kaffegürd udgør en oase midt i skoven, hvor Leonels mange børnebørn leger og griner om kap med hinanden mellem høje trÌer.

Leonel er en principfast landmand. Han mener ikke, at sprøjtemidler er nødvendige for en god kaffeproduktion, og han producerer selv sin egen gødning pü gürden. Drivkraften for ham er at passe pü naturen og efterlade en bedre verden til sine børnebørn.

Leonel Valladares formür sammen med sin familie at producere nogle af Nicaraguas allerbedste kaffebønner, samtidig med han passer pü den omkringliggende natur og familien.

Leonels kaffe har vÌret en fast bestanddel af ØNSK, siden vi startede. Vi er utrolig stolte af at forhandle en kaffe, der er synonym med de idealer, som ØNSK er bygget pü.

ØNSK hos Leonel
Kaffebonden Leonel Valladares med sin kaffe i hĂĽnden i en kaffeplantage i Nicaragua
Leonel og hans familie
Børn hos Leonel - ØNSK t-shirts

Byggeprojekt pĂĽ Leonels gĂĽrd

I samarbejde med Leonel har vi opført et byggeprojekt pü hans gürd, der kan støtte ham i produktionen af økologisk gødning.