Privat
Kuska
Leonel Valladares
45 kr.390 kr.

Lungo kapsler

Lungo kaffekapsler er lavet til den store kop, der er indikeret på Nespresso-maskinen. Kaffen i vores lungo kapsler er ristet en anelse lysere og kværnet en smule grovere end kaffen i vores espresso kapsler. Således fås en bedre ekstraktion til lungoens lange løbetid, og resultatet er en behagelig og mild kaffe med en god sødme.

økologiske-lungo-kapsler
lungo-kapsler-til-nespresso

Nespresso kapsler lungo

Tidligere var det kun muligt at anvende originale Nespresso lungo kapsler i en Nespresso kapselmaskine, men sådan er det heldigvis ikke mere. I dag kan du gå på opdagelse i et langt større udvalg af lungo kaffekapsler.

Uanset om du foretrækker kapsler med økologisk specialkaffe, bionedbrydelige kaffekapsler eller noget helt tredje, findes der en nespresso-kompatibel løsning.

ØNSKs lungo kaffekapsler er kompatible med de fleste af Nespressos maskiner. Alle vores lungokapsler er desuden fyldt med økologisk kaffe og fremstillet i plantemateriale. Bliv klogere på bionedbrydelige kaffekapsler her.

2 bud på gode lungo kaffekapsler

Hvis du er på udkig efter kaffekapsler til din Nespresso-maskine, kommer her 2 gode bud på lungo kaffekapsler:

Økologiske lungo kapsler fra Leonel Valladares har en smag af fersken og mandler, der er rund og honningsød.

Økologiske lungo kapsler fra Kuska har en smag af chokolade og hindbær, der er sød og cremet med et strejf af noget friskt.

FAQ

Hvad er forskellen på espresso og lungo kapsler?

Lungo kaffekapsler er beregnet til at blive brygget med en større mængde vand og en længere bryggetid end espresso kapsler. For at undgå en bitter kop kaffe er kaffen i vores lungo kapsler derfor malet lidt grovere og ristet lidt lysere sammenlignet med kaffen i vores espresso kapsler.

lungo-kapsler-vs-espresso-kapsler

Hvad er en lungo?

Lungo kommer fra italiensk og betyder direkte oversat “lang”. Ved at lade espressoen ekstrahere i længere tid opnår man en større kop kaffe, som er mildere og mindre intens end en espresso.

En lungo indeholder typisk 2-3 gange så meget vand som en espresso. Lungo brygges på espressomaskine eller kapselmaskine.

Er lungo det samme som americano?

Nogle forveksler fejlagtigt lungo med americano, men der er tale om to forskellige måder at brygge espresso på. En americano består af et almindeligt espressoshot, som efterfølgende fortyndes med varmt vand. En lungo brygges derimod ved at lade en større mængde vand løbe igennem kaffen, hvorved espressoskuddets bryggetid forlænges.

Hvorfor vælge lungo kapsler?

Lungo kaffekapsler er et godt valg, hvis du foretrækker en lækker kop sort kaffe, som er mildere i smagen end den kraftigere og mere koncentrerede espresso. Hvis du drikker kaffe med mælk og godt kan lide, at kaffen smager tydeligt igennem mælken, vil vi i stedet anbefale vores espresso kapsler. Ønsker du at prøve begge kapselvarianter, kan du med fordel bestille vores smagspakke.