Privat

Smagspakke med vores 4 kapselvarianter

150,00 DKK

En sammensat pakke med 40 kaffekapsler til dig, der endnu ikke har fundet din favorit kapsel til Nespresso-maskinen derhjemme. Smag dig igennem vores fire forskellige varianter til en favorabel pakkepris.

Smagspakken indeholder:

1 x 10 økologiske lungokapsler fra Leonel Valladares
1 x 10 økologiske lungokapsler fra Corcasan
1 x 10 økologiske espressokapsler fra Leonel Valladares
1 x 10 økologiske espressokapsler fra Corcasan

Om kaffen

”Velsmag og bæredygtighed i komposterbare kapsler”

– Kapselanbefaling i Børsen, 2021.

I sin store smagstest af 45(!) forskellige kapsler til Nespresso anbefaler Børsen ØNSKs kaffekapsler.

Kom tættere på kaffebønderne med kaffekapsler fra ØNSK

Hos ØNSK tror vi på gennemsigtighed i vores produkter. Du skal som kaffedrikker vide, hvor din kaffe kommer fra.

Derfor har vi opkaldt vores kaffer efter vores kaffebønder. Vi tror på, det giver værdi for vores kunder, at de kommer tættere på bønderne, og på ØNSKs blogunivers kan du møde alle vores kaffebønder og høre deres historie.

Leonel Valladares’ kaffe er rund og honningsød, med noter af fersken og mandler. Kaffen i espressokapslen er ristet mørkere, der giver den en lidt dybere smag. Bliv klogere på ham her.

Kaffen fra kooperativet Corcasan er mørk og kraftig, og smagen indeholder noter af chokolade og nødder. Bliv klogere på kooperativet her.

Et miljørigtigt alternativ

Det har aldrig været nemmere at købe bæredygtige kaffekapsler. Når du er færdig med dine kapsler fra ØNSK, skal du ikke tænke på at sende dem retur til forhandleren. Vores kapsler til Nespresso er nemme at genanvende. Efter brug skal de blot i din grønne biospand eller i beholderen for dagrenovation – alt efter hvilken kommune, du bor i.

Vores bionedbrydelige kaffekapsler er et mere miljørigtigt alternativ til kapsler af aluminium og plastik, da de er skabt på vedvarende energi og kommer i komposterbart materiale.

Affaldssortering og bionedbrydelige kaffekapsler kan du læse mere om i vores blogindlæg om emnet.

Forskel på lungo og espresso

I vores Nespresso kapsler smagspakke får du en unik mulighed for at prøve samtlige varianter. Vores kaffekapsler fås som henholdsvis lungo og espresso, og herunder gennemgår vi kort forskellen på de to.

Kaffen i vores espressokapsler er ristet mørkere, hvilket giver dem en dybere og mørkere smag. Kapslen passer godt til dem, der putter mælk i kaffen.

Lungokapsler er ristet lidt lysere, hvilket giver dem en dejlig let og delikat smag. Passer godt til dem, der drikker kaffen sort.

Corcasan

Land, region Nicaragua, Madriz.
Højde 1.150-1.500 m.o.h.
Behandling Vådmølle, afrikanske senge
Sorter Arabica (Caturra, Pacamara, Maragohype)
Risteprofiler Mellemristet og mørkristet
Historien bag Corcasan

Dybt inde i Nicaraguas nordlige regnskov gemmer sig et kaffekooperativ. Her, i byen San Juan del Río Coco, er 217 familiedrevne kaffegårde fælles om at producere fantastisk kaffe.

Selvom de fritgående høns går og hygge-klukker og roligt skraber i jorden, er der fart på hos Corcasan. De arbejder nemlig aktivt for at fremme vilkårene for kvinder i kaffeindustrien. Corcasan består lige nu af 84 bønder fra det stærke køn, og samtidig ledes halvdelen af kooperativets administrationen af kvinder.

Via Corcasan-kooperativet uddannes bønder i kaffedyrkning og får hjælp til finansiering, hvilket ligger til grund for kaffens høje kvalitet og kooperativets effektive økologiske kaffeproduktion.

Sammen med Corcasan leverer vi en kaffe, der ikke bare smager fantastisk. Den sætter samtidig et positivt aftryk på lokalsamfundet og naturen i det smukke San Juan del Río Coco.

Corcasan
Corcasan

Video-blog fra Corcasan

Se med når vi besøger kaffekooperativet Corcasan, møder medlem Pablo, og fester med musik og piñata.