Privat

Nespresso  

Der er nok ikke mange, der ikke kender Nespresso, og det univers der byder sig, når man går ind i en af kaffegigantens flagship-butikker. De har formået at bryde igennem med single-serve-kaffe, og har på sin vis også været med til at drysse kaffekultur over de almindelige hjem rundt omkring.

Læs også:
Espresso
Lungo
Kaffekapsler

Hvad er Nespresso? 

Nespresso er grundlagt i 1986 af fødevareproducenten Nestlé med en vision om at gøre det muligt og let at brygge den perfekte kop espresso. Nespresso revolutionerede kaffemarkedet og måden at brygge kaffe på. De opfandt de her små kapsler, der skal i maskiner – og som så brygger en nem kop kaffe.

Nespresso var de første på markedet med kaffekapsler, og de har med opfindelsen skabt en stor og loyal kundeskare. Nespresso lancerede deres første fire varianter af kaffekapsler og to maskiner i 1989, som blev testet og introduceret i Schweiz, Japan og Italien. Den dag i dag er kaffemaskinerne fra Nespresso flyttet ind i mange hjem verden over, og Nespresso udvikler fortsat deres kollektioner af både kapsler og maskiner. Hertil er der selvfølgelig også det udstyr, der hjælper med at steame mælk, så man også kan udgive sig for at være barista og brygge darlings som latte og cappuccino. 

Bionedbrydelige og økologiske kaffekapsler fra ØNSK 

Engang havde Nestlé patent på deres kapsler. Det har de ikke længere. Det er årsagen til, at du finder kapsler mange forskellige steder. Også her hos ØNSK.  Vi mener dog, at vores alligevel skiller sig ud fra mængden – af flere forskellige årsager: 

  • Vores kapsler er bionedbrydelige og kan komposteres
  • Vores kapsler indeholder økologisk kaffe, der er dyrket med respekt for naturen og dyrelivet omkring
  • Vores kaffe er ristet på mikroristeri i København
ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.