Privat

Du er landet på siden, der fortæller dig noget om kaffeudstyr. Og her er vi nået til kaffetragt. Du ved helt sikkert, hvordan den ser ud. Den ligner vel egentlig mange andre former for tragter. Men kaffetragten bliver brugt i en særlig sammenhæng.

Læs også:

ØNSK Hario V60 startpakke med Hario tragt, kande og filtre

Hvad er en kaffetragt?

En kaffetragt er en tragt af den gammeldags slags, hvori du sætter et kaffefilter, hælder friskmalet kaffe og varmt vand i – og så brygger den kaffe for dig. Det er også den metode, man kalder slow brew og pour-over.

Kaffetragten sætter du over en kande eller kop, og kaffen bliver brygget direkte heri.

Sådan skal kaffebønnerne være ristet til kaffetragt

Når du skal brygge kaffe med en tragt, anbefaler vi dig, at du bruger en lys- eller mellemristet kaffe. Den mørke af slagsen er bedst egnet til espresso.

Denne kaffetragt skal du vælge

Der findes mange tragter på kaffemarkedet, og vi har også et par af slagsen her hos ØNSK. Det er selvfølgelig dem, vi selv bedst kan lide at arbejde med, og som giver et smagfuldt resultat i koppen. Hario (https://onsk.dk/vare/hario-v60-startpakke/) og Kalita (https://onsk.dk/varer/udstyr/kaffebryggere/kalita/) er vores favoritter, der har hver deres karaktertræk, der gør dem til noget særligt.

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.