Privat

Hario V60 startpakke

500,00 kr.

Hario V60 startpakke
Hvis du er ny til Harios kaffebryggere, har vi her samlet en pakke med alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at træne din pourover-teknik på den famøse Hario V60. Hario er kendt næsten udelukkende for at have opfundet denne særlige kaffetragt, der ved første øjekast kan virke simpel, men som faktisk er unik og avanceret.

Det unikke ligger i de kurvede linjer inde i tragten. De sørger for, at vandet ikke slippet udenom kaffen, og leder det ind mod midten af filteret. Det gør, at kontakten mellem vandet og kaffen bliver længere, hvilket giver en bedre ekstraktion, som oversat til dansk betyder en bedre kop kaffe med mere smag. Bliv klogere på Hario V60 og dens historie i vores blogindlæg.

I en Hario V60 startpakke får du:

1 x Hario 2-kops kaffebrygger i hvid keramik

1 x Hario V60 glaskande 600ml

1 x Hario 2-kops kaffefiltre 100 stk

Husk også at finde nogle gode og friskristede kaffebønner til dit bryggesæt. Rasmus, vores kaffespecialist, anbefaler en mellem- eller lysristet kaffe til en Hario V60, da det bringer mere af kaffens naturlige smagsnuancer frem i koppen. Derudover giver en ikke lysere ristning en mere blød og balanceret smag. Du kan eventuelt prøve den fyldige og søde Café de Altuas, eller Rasmus’ personlige favorit Silvio Sanchez, hvis du er til noget vildt og frugtigt.