Fri-Fragt-Fredag!

Gratis fragt på alle ordrer hele dagen!

Privat

Cup of Excellence

Kaffe er noget særligt. Og det er kaffebønderne, der dyrker bønnerne også. Det er der en konkurrence, der sætter både bønderne og bønnerne i fokus. 

Læs også:
Kaffebønne
Kaffetræ
Kaffebær 

Cupping  

Upload Image...

Hvad er Cup of Excellence?

Cup of Excellence er den mest prestigefyldte konkurrence og auktion for kaffe af høj kvalitet. Hvert år sendes tusindvis af kaffe til bedømmelse, hvor den vindende kaffe sælges på globale online-auktioner til premium-priser, hvor langt størstedelen af ​​auktions provenuet går til bønderne.

Cup of Excellence  har været banebrydende for integritet og gennemsigtighed i kaffeindustrien. Hver kaffeprøve, der deltager i processen, tildeles et nummer, som kun revisoren kender for hver konkurrence, og hvert jurymedlem cupper kaffen blindt. Derudover dokumenteres hvert parti gennem hele processen, så vinderkaffen kan spores til gården og det nøjagtige parti.

Siden 1999 har COE sat standarden for de øgede præmier, som landmændene har kunnet modtage for deres eksemplariske kaffe. Det opbygger en mere gennemsigtig infrastruktur og giver landmændene de nødvendige værktøjer til at forbedre den nødvendige økonomi for deres bedrifter. COE indsamler midler til kaffebønder i kaffedyrkende lande, hvilket motiverer bønder, der opnår både anerkendelse og økonomisk belønning for deres hårde arbejde og indsats.

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.