Privat

Kaffekapsler er en genial opfindelse, som Nespresso kan tage æren for. Det er nemt, effektivt og det smager ganske udmærket. Men som det også er med meget andet her i kaffeverdenen, er kaffekapsler selvfølgelig ikke bare kapsler. Der er forskel på de forskellige. Her kigger vi nærmere på lungo kaffekapsler.

Læs også:

Lungo kapsel- kaffeordbog

Hvad er lungo kaffekapsler?

Lungo-kaffekapsler producerer lungo , der er en sort kop kaffe, som er lavet på et såkaldt langt espressoshot. Hos ØNSK finder du lækre lungo kaffekapsler. Lungo-kapslen er lavet til den store kop, der er indikeret på Nespresso-maskinen. Kaffen i lungo-kapslen er ristet en anelse lysere og kværnet en smule grovere. Det giver en en bedre ekstraktion til den lange løbetid. Hvis vi havde ristet kaffen mørkere, og kværnet den finere, ville vi omvendt have fået en mere bitter kop kaffe.

Økologiske og bionedbrydelige lungo kaffekapsler fra ØNSK

Engang havde Nestlé patent på deres kapsler. Det har de ikke længere. Det er årsagen til, at du finder kapsler mange forskellige steder. Også her hos ØNSK.  Vi mener dog, at vores alligevel skiller sig ud fra mængden – af flere forskellige årsager:

·    Vores kapsler er bionedbrydelige og kan komposteres
·    Vores kapsler indeholder økologisk kaffe, der er dyrket med respekt for naturen og dyrelivet omkring
·    Vores kaffe er ristet på mikro-risteri i København

Vi har selvfølgelig også kapsler, der brygger dig en god kop lungo (https://onsk.dk/vare/leonel-valladares-lungo-kaffekapsler/)

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.