Privat

Kalkfilter kan være en god investering for dig, der gerne vil en god kop kaffe, hvor smagen ikke bliver forstyrret af netop kalk, men også andre metalstoffer som klor, bly og kobber.

Læs også:

Jura Claris maxi pro smart - kalkfilter til Jura kaffemaskine - ØNSK Kaffe

Hvad er kalkfilter?

Kalkfilter er et filter, der filtrerer kalk fra vandet. Det gavner fx din kaffebrygger, der dermed ikke kalker til så nemt, men det gavner i høj grad også smagen og kvaliteten i din kop kaffe.

Hos ØNSK har vi forskellige udgaver af et kalkfilter. Vi sætter stor pris på de egenskaber et kalkfilter tilbyder, og de er svære at undvære, når du først har smagt forskellen.

Vi har fx BWT Magnesium mineralizer filtre til filterkander. BWT filteret fjerner kalk og andre metalstoffer, der forstyrrer smagen i din kaffe. BWT kalkfilteret har også den egenskab, at det tilføjer magnesium til vandet, hvilket giver en bedre kaffesmag. Det er smart og uundværligt. Se bare her! 

Du finder også selve BWT filterkanden hos os. Filterkanden indeholder to udskiftelige filtre, der kan filtrere cirka 120 liter vand ved en karbonathårhed på 10. Det betyder, at vandet bliver middelhårdt, hvilket er netop det, du skal gå efter, når du skal filtrere vand til kaffe. Du kan blive klogere på BWT filterkanden her, hvor du selvfølgelig også har mulighed for at lægge den direkte i din indkøbskurv. Så er der snart friskbrygget kaffe!

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.