Privat

BWT filtre 3-pak magnesium mineralizer

169,00 kr.

BWT Magnesium mineralizer filtre til filterkander. Filteret passer til BWT Filterkande, både den nye BWT Aqualizer og den ældre model BWT Penguin. Derudover passer BWT filtrene også til Brita®, Maxtra, Anna®, Duomax og LAICAtm.

BWT Filteret fjerner kalk og andre metalstoffer som klor, bly, kobber og tilfører samtidigt magnesium til vandet, hvilket giver en bedre kaffesmag. Læs mere om vandets betydning for kaffens smag i vores blogindlæg her: Hvilket vand skal man bruge til kaffebrygning. Samtidigt med at det filtrerede vand forbedre kaffe- og tesmagen, så er det også med til at passe på din elkedel, kaffemaskine og øvrige husholdningsapparater. Det gør den nemlig fordi filtreret blødgør vandet og tager kalk ud. Ting som er apparaterne ikke er pjattede med.

1 BWT vandfilter kan rense op mod 120 liter vand ved en karbonathårdhed på 10° før udskiftning.  Det tilsvar omkring 100 opfyldninger. Herved er det også en kosteffektiv måde at få en god vandkvalitet, sammenlignet med prisen ved at købe flaskevand. Så hvis du har en karbonathårdhed på 10°, så tilsvar det en pris pr. liter filtreret vand på 0,53 kr. Ikke meget sammenholdt med din udgift til kaffebønner der skal til for 1 liter kaffe.

NB: Du kan finde ud af din karbonathårdhed på dit lokale vandværks hjemmeside.

Et BWT filter som dette bør dog udskiftes efter en måneds tid af hygiejnemæssige årsager.

Vi sælger også filterkanden. Se her