Privat

Du tænker sikkert på hurtige surfboards, farverige blomster i en krans om halsen, en let brise i håret og sand mellem tæerne, når du tænker på Hawaii. Lad os tilføje en vigtig detalje til dine tanker: Kona-kaffe.

Hvad er Kona-kaffe?

Kona-kaffe er en variant af arabica bønner, der bliver dyrket på Hawaii. Helt nøjagtigt i Kona-distriktet nord og syd for Kailua-Kona på Hawaii. Det er kun kaffe, der bliver dyrket i dette område, der kaldes Kona-kaffe – ligesom du kender det med champagne fra, ja, Champagne-regionen. Andre kaffesorter fra staten bliver bare kaldt Hawaii kaffe.

Kona-kaffe har meget stærk smag og aroma, og er faktisk lidt en sjældenhed, da den ikke bliver produceret industrielt.

 

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.


    Test: