Privat

I en tid hvor det ofte gerne må gå hurtigt, er der mange, der sætter pris på små kaffepods, der på en maskine nemt brygger en kop kaffe.

Areopress filtre

Hvad er kaffepods?

Kaffepods er små kaffepuder, man sætter i en kaffemaskine, der dernæst klarer jobbet for dig og brygger en kop kaffe. Man kan sige, at kaffepods er en blødere udgave af kaffekapsler.

Kaffepods bliver fx brugt i den populære SENSEO kaffemaskine, der med sine (for nogle) bekvemmelige egenskaber er flyttet ind i på bordpladen i mange køkkener.

Kaffekapsler

Kaffekapsler er små kapsler, der indeholder formalet kaffe. Nespresso introducerede os alle for de små kapsler, men i dag har kaffegiganten ikke længere patent på de “metal hatte”, og du ser dem derfor blive produceret af mange andre – også os. Hos ØNSK har vi selvfølgelig bæredygtige kaffekapsler, der passer til Nespresso-maskiner, og som alle er fyldt med lækker økologisk kaffe. Vores kaffekapsler er også bionedbrydelige. Og du får også en guide til affaldssortering af dine kapsler – for ved du egentlig, om de skal i dagrenovation eller metalbeholder?

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.