Fri-Fragt-Fredag!

Gratis fragt på alle ordrer hele dagen!

Privat

Single estate

Du kender måske udtrykket single origin, som vi hos ØNSK I hvert fald har en stor kærlighed for. Men kender du også single estate? Det gør du om under et minut. 

Læs også:
Kaffebønne
Kaffebær
Single origin 

Upload Image...

Hvad er single estate? 

Single estate er kaffe fra samme farm eller kooperativ. Da kaffefarme producerer deres kaffe forskelligt, vil der være mulighed for at opleve helt unikke smage i single estate kaffe. Det kræver dog, at kvaliteten på bønnerne er i orden.

Nyd single estate fra ØNSK

ØNSK er et single origin kaffemærke i den forstand, at vi udelukkende sælger kaffe fra Nicaragua og Peru. Vores kaffer er single estate- og single farm-kaffer, der kommer fra vores dygtige kaffebønder og kooperativer. Nicaragua som kaffeland er kendetegnet ved mange, men små kaffefarme. Et højt antal nicaraguanske og peruvianske bønder dyrker økologisk kaffe, og det er de enormt dygtige til.

Kaffe fra Nicaragua indeholder en bred række smagsnoter. Smagene varierer fra sødmefuld karamel, chokolade og nødder over i afbalanceret syre fra citrusfrugter og til raffinerede florale noter.


Har du lyst til at opleve det bedste, Nicaragua og Peru har at byde på, vil vi anbefale at prøve vores kaffe smagspakke. Den er spændende at udforske, og indeholder vores personlige favoritter til en god pris!

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.