Privat

Der findes et væld af espressomaskiner på markedet, og det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvad forskellen på de forskellige egentlig er. Hvis du har den følelse, er du landet det helt rigtige sted. Her dykker vi nemlig ned i den mere simple forklaring af de forskellige maskinerier, så du kan tage det rigtige valg for dig.

Læs også:

 

Hvad er en semiautomatisk espressomaskine?

Ved en semiautomatisk espressomaskine er vandtemperatur og trykket automatiseret. Det hjælper dig med at brygge en fantastisk espresso hver eneste gang. En semiautomatisk har en motor, en lille pumpe, der larmer, når du tænder for maskinen. Den trykker med 8 bar. Det er ligesom en automatisk pumpe, der trykker med et fast tryk – i modsætning til den manuelle espressomaskine, hvor du udfører det selv.

Den semiautomatiske del ligger i, at du stadig selv tilføjer kaffe i din bajonet, og tamper kaffen.

Du får dog stadig rig mulighed for at nørde kaffens spændende egenskaber, når du brygger med en semiautomatisk espressomaskine. Det er derfor også vigtigt, at du anskaffer dig andre redskaber, der hjælper dig med at opnå den fulde oplevelse ved maskinen – og selvfølgelig når du skal slubre kaffen i dig.

Vi anbefaler dig, at du får fat i:

  • En vægt
  • En espressokværn
  • En Mælkekande
  • En tamper
  • En stampemåtte
ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.