Privat

Du skal have fat i en tamper, hvis du skal brygge espresso. Din tamper hjælper dig nemlig med at udføre et ret vigtigt punkt i opskriften på godt italiensk håndværk.

Læs også:

Tamper - Kaffeordbog ØNSK

Hvad er en tamper?

En tamper er den, du bruger, når du skal presse det malede kaffe ned i din filterkurv. Den proces udøver du, når du skal brygge espresso. Man anbefaler, at du trykker med 15 kg., og det er også vigtigt, at du fordeler kaffen helt lige og ensartet i kurven. Det sikrer dig den bedste kop kaffe.

You’ll need a tamper if you’re brewing espresso. In fact, your tamper helps you to carry out a rather important point in the recipe of good Italian craftsmanship.

Read also:

Tamper - Kaffeordbog ØNSK

What is a tamper?

A tamper is the one you use to press the ground coffee into your filter basket. You perform this process when brewing espresso. It is recommended that you press with 15 kg, and it is also important that you distribute the coffee evenly and uniformly in the basket. This ensures you get the best cup of coffee.

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.