Privat

Direct trade 

Der er lidt at tage hensyn til, når man arbejder med kaffe. Klima, arbejdsforhold og det lokale miljø er blot nogle af faktorerne, der skal passes på. Ordet direct trade er et af de ord, der nok dukker op, når du søger rundt på kaffe og lokale forhold. Vi gør dig klogere på det her. 

Læs også: 

Økologisk kaffe
Fairtrade kaffe
Rainforest Alliance
  

Upload Image...

Hvad er direct trade? 

Direct trade med kaffe er, når en kaffe-rister køber kaffe direkte fra en producenten. Direct trade repræsenterer dog mere end bare en handel. Ordet refererer til  kvalitet, bæredygtighed og mere retfærdige priser for producenten.

Direct trade er en del af ØNSK 

Vi har grundlagt ØNSK med missionen om at have en positiv indflydelse på kaffeindustrien. Faktisk er det så integreret i vores virksomheds DNA, at vi besluttede at opkalde vores virksomhed efter det: Vi oplever, hvordan konventionel kaffe avl har en negativ indvirkning på mennesker og vores planet – og vores største ønske er at ændre dette til det bedre. Hvordan gør vi det? Gennem miljøvenlig kaffeproduktion/distribution, investering af  i grønne udviklingsprojekter og direct trade.

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.