Fri-Fragt-Fredag!

Gratis fragt på alle ordrer hele dagen!

Privat

2

Hario

Lad os gøre dig klogere på japanske Hario, og hvordan brandet har fundet sin vej frem til mange kaffekøkkener rundt omkring i verden. Og det er selvfølgelig med god grund.

Læs også:
Chemex
Kalita
Pour over kaffe

Upload Image...

Hvad er Hario?

Hario er et japansk brand, der er hænger sammen med pour-over-bølgen og kaffe-nøderi på et højt niveau. Siden 1921 har Hario specialiseret sig indenfor design, produktion og salg af varmesikkert glas.

Hario kan også bryste sig af at være mange kaffenørders foretrukne filterbryger. Det er virksomhedens Hario V60, der har gjort den store forskel, og som mange mener, har sat liv til filterkaffe, der ellers har haft et lidt blakket ry gennem tiden. Det, der gør Hario V60 populær, er formen på tragten (link til tragten), som får det absolut bedste frem i kaffebønnerne.

Hario V60 er kaffebryggeren til den dedikerede kaffeentusiast, der gerne vil nørde med at få alle smagsnuancer ud af kaffen. V60’eren giver fuld kontrol over processen og mulighed for at lege med smagen ved at ændre på variablerne.

Sådan brygger du med en Hario V60

Med en Hario V60 iblandt dit kaffeudstyr, har du rigtig gode forudsætninger for at brygge en sublim sort kop kaffe. Men hvordan bruger man en Hario V60?

… der er ikke noget rigtigt og forkert svar. Der er nemlig et virvar af muligheder med V60. Der er et hav af forskellige kaffeopskrifter, hvor forskelle i kværningsgrad, gennemløbstid, temperatur, bloom-pour tid, kan du påvirke smagen i koppen. Vi har givet vores bud på en god bryggemetode til Hario. Hvis du vil se faktisk ret smukke glaskande i brug, så se vores bryggeguide til Hario V60 lige her.

 

Her får du fingrene i din Hario startpakke

Hos ØNSK er vi ret vilde med Hario, og vi har derfor en startpakke til dig, der også vil føle kærligheden.  

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.