Privat

Der er ikke noget som kaffe, der kan få os til at opdage nye steder og traditioner i verden. Vi er nu kommet en tur til Vietnam, hvor kaffen her får selskab af lidt anderledes ingredienser.

Læs også:

Hvad er vietnamesisk kaffe?

Vietnamesisk kaffe kan være mange ting. De populære varianter er nok den med æg og den med kondenseret mælk.

Vietnamesisk kaffe med æg lyder besynderligt, og det er også årsagen til, at mange turister har lyst til at smage kaffen – der faktisk viser sig at smage ret godt. Vietnamesisk kaffe med æg kommer fra storbyen Hanoi og er lavet på en sød, luftig æggesnaps og et espressoshot af den vietnamesiske robustakaffe.

Du kan også få vietnamesisk kaffe med kondenseret mælk, der ofte bliver lavet i en kold version. Du mikser en portion stærk kaffe med isterninger og kondenseret mælk. Lad os kalde det en vietnamesisk iskaffe!

 

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.


    Test: