Fri-Fragt-Fredag!

Gratis fragt på alle ordre hele dagen!

Privat

Bagt aroma

Når man kaffecupper, smager man på forskellige kaffer. Her vurderer man smagsnuancer og aromaer – og man identificerer også her defekter. Når kaffen har en bagt aroma, har den en defekt. Lad os gøre dig lidt klogere her! 

Læs også:
Cupping
Smagshjul
Defekter 

Upload Image...

Hvad er bagt aroma?

Bagt aroma opstår, når bønnerne er for lang tid om at nå første knæk. Dette skyldes sandsynligvis fordi, der ikke er nok energi i ristningen eller ristningen simpelthen er gået i stå. For at undgå at bage din kaffe, skal du sørge for at tilføje nok energi til din ristning, så det første crack ikke opstår for sent.

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.


    Test: