Privat

Chicory 

Her på siden dykker vi ned i et udtryk, du måske har stødt på i kaffeverdenen før – og som ikke helt giver sig selv. Det er nemlig en lidt særlig form for kaffe. 

Læs også:
Cupping
Smagshjul 

Upload Image...

Hvad er chicory? 

Chicory er en urt, der bruges som kaffeerstatning og til at give kaffe smag. Cikorie, eller Cichorium Intybus, er blevet brugt som et kaffe-tilsætningsstof i århundreder. Både for at forbedre smagen af kaffe og for at strække kaffe-forsyningerne. I New Orleans, Louisiana, har mange udviklet en præference for cikoriekaffe.

Chicory

On this page, we’ll dive into an expression you may have come across in the coffee world before – and which doesn’t quite explain itself. It is a rather special kind of coffee.

Read also:
Cupping
Flavour wheel

Upload Image...

What is chicory?

Chicory is an herb used as a coffee substitute and to flavour coffee. Chicory, or Cichorium Intybus, has been used as a coffee additive for centuries. Both to improve the taste of coffee and to stretch coffee supplies. In New Orleans, Louisiana, many have developed a preference for chicory coffee.

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.