Privat

Fetco

Fetco er svaret på en kaffebrygger, der brygger en eminent kop filterkaffe. Du ved, sådan en af slagsen, der gør medarbejderne godt tilfredse, og som gerne samler dem i en lille kø, når tørsten trænger sig på i løbet af arbejdsdagen.

Hvad er Fetco? 

Fetco er en amerikansk førende udvikler og fremstiller af specialudstyr til kaffemaling, -brygning og -servering. 

Fetco bevarer har et velfortjent ry for at skabe innovative, nye ideer med ingeniørfaglig ekspertise som værktøj, og har i dag en lederrolle i at levere premium kvalitet og kaffe til mange kontorer og de tilhørende flittige og dermed kaffetørstige medarbejdere. 

Køb din Fetco kaffemaskine hos ØNSK 

Hos ØNSK finder du forskellige lækkerier fra Fetco, der med garanti passer godt ind i arbejdsmiljøet og på kontoret hos dig:

Fetco CBS-2121 har en kapacitet på 1,8 liter kaffe, og er en særdeles god og stabil filterbrygger. Kaffemaskinen fra Fetco har en simpel struktur, men består af rigtig gode materialer. Simpelheden går igen i betjeningen af maskinen, som foregår nemt via de kun tre knapper. Filterbryggeren har således en tænd/sluk-knap, en knap til maskinens varmeplade i bunden og en knap til maskinens varmeplade på toppen. Fetco filterbryggeren er derfor en enorm nem kaffemaskine at betjene. Varmepladerne varmejusterer automatisk og tilpasser temperaturen for at optimere og bibeholde kaffens smag. De varmejusterende plader betyder samtidig, at det er en energibesparende maskine, som, modsat lignende maskiner på markedet, skruer ned for varmen i takt med, at der er mindre kaffe tilbage på kanden.

Fetco CBS-1221 er en filterbrygger, der laver en eminent kop filterkaffe. Med Fetco CBS 1221 Plus Airpot Brewer kan du programmere tre forskellige bryggeprogrammer: Det kunne være 1/3 kande, 2/3 kande eller en fuld kande. Fetco kaffemaskinen har et særligt brusehoved, som distribuerer vandet ud over kaffen. Den minder derfor ikke om andre filtermaskiner, hvor det er centrum af filterkaffen der bliver vædet. I stedet fordeles og distribueres det særlige brusehoved det ud over hele kaffen i kaffetragten. Denne metode giver en bedre ekstraktion af kaffen, som bidrager til det gode resultat i koppen eller kanden.Lad os hjælpe dig med at finde en kaffemaskine til kontoret

Er du på udkig efter en god kaffemaskine til kontoret, der brygger god kaffe til dine medarbejdere, er Fetco et godt bud. Hos ØNSK er vi altid klar til at hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål og ønsker, så udnytter vi vores viden og erfaring med at guide dig. Du kan kontakte os her

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.