Fri-Fragt-Fredag!

Gratis fragt på alle ordrer hele dagen!

Privat

Jura 

Jura er endnu en virksomhed, der har kastet sin kærlighed på kaffe, og som producerer maskiner, der nemt og enkelt brygger en kop til dig. 

Hvad er Jura? 


Jura er et Schweizisk firma, der blev grundlagt i 1931 af Leo Henziroh. Jura producerede i begyndelsen forskellige husholdningsvarer, og en radio var faktisk det første produkt, virksomheden sendte på markedet. 

Med tiden holder et stigende antal europæere ferie ved Adriaterhavskysten eller den Franske Riviera. Således læres der nye måder at drikke kaffe på: Espresso’en. Så kaffeelskere også kan nyde denne drik hjemme, introducerer JURA i 1977 den første stempel-espressomaskine, der topper hver kaffe med et uimodståeligt lag skum. Det bliver hurtigt smart at have en espressomaskine i sit køkken, og det afspejles i JURA’s salgstal.

JURA fokuserer og bruger al sin energi på at skabe den bedste kaffeoplevelse ved at udvikle nye kaffemaskiner og forbedre de eksisterende, og i 1986 sker der et reelt kvantespring med lanceringen af den første espresso/kaffemaskine.

I løbet af 2000’erne opfinder JURA en maskine, der kan brygge cappuccino, tilberedt og serveret, med bare ét tryk på en knap. Fra 2006 fortsætter det globale brand sin vækst og for første gang i samarbejde med en brand-ambassadør. Tennis-ikonet og superstjernen Roger Federer deler samme værdier som JURA, og er dermed det perfekte match. 

På hovedkvarteret i Schweiz åbner JURA World of Coffee, hvor du kan mærke virksomheden med alle sanser på det fine museum. 


I dag ønsker Jura fortsat at producere enkle kaffemaskiner, der ikke går på kompromis med hverken design, funktionalitet og selvfølgelig god smag.

Der er mange kontorer, der vælger en Jura maskine, da den simpelthen klarer sit arbejde ganske udmærket som kaffebrygger til de kaffetørstige. 

Skal der en JURA på kontoret?

Er du på udkig efter en god kaffemaskine til kontoret, der brygger god kaffe til dine medarbejdere, står vi hos ØNSK altid klar til at hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål og ønsker, så udnytter vi vores viden og erfaring med at guide dig. Du kan kontakte os her 

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.