Fri-Fragt-Fredag!

Gratis fragt på alle ordrer hele dagen!

Privat

Moccamaster

Der er nok mange, der ejer en Moccamaster. Og som mener, at det er den bedste kaffemaskine på markedet. Man kan sige, at det er en klassisk kaffemaskine, mange forbinder med en almindelig kop filterkaffe samt kvalitet og design. Og det er lige, hvad det er.

Læs også: Filterkaffe

Hvad er Moccamaster? 

Moccamaster har kun eksisteret siden 1969, hvor Gerard C. Smit innovative design kombineret med et samarbejde mellem ham og Det Europæiske Coffee Brewing Centre og Speciality Coffee Association of Europe resulterede i lanceringen af den første Moccamaster.Hans mål var at udvikle en kaffemaskine, som skulle brygge verdens bedste kaffe. Efter at have opnået det, gik han skridtet videre, hvilket betød at Moccamasters kaffemaskiner er ekstra brandsikre og at bryggeelementet og varmepladen er fremstillet i to forskellige dele, hvilket ikke er tilfældet hos flere af deres konkurrenters kaffemaskiner.

Alle Moccamasters kaffemaskiner samles via håndkraft og hver enkelt maskine kontrolleres manuelt inden de omhyggeligt pakkes ned til kunderne. Moccamaster og Gerard C. Smit har et mål om at producere kaffemaskiner af høj kvalitet, som forbrugerne kan have hundrede procent tillid til.

Gerard C. Smit arbejder i en alder på over 80 år stadig, hver dag på hans fabrik i Holland og som han udtrykker det; ”Livet er for kort til at drikke dårlig kaffe…”

Selve designet på Moccamasters kaffemaskiner har ikke ændret sig meget de sidste mange år. De har fokuseret på at optimere resultatet af brygningen og på at lave den perfekte kop kaffe hver gang.

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.