Privat

Café-darlings som café latte, cappuccino og flat white har alle én vigtig ingrediens til fælles: Mælk. Og ofte i en skummet version alt afhængig af kaffevarianten i koppen.

Mælkeskum er derfor ikke bare mælkeskum. Mælkeskum er en essentiel del af mange gyldne favoritter, og derfor også noget du som kaffeconnoisseur bør mestre.

mælkeskum - ØNSK Kaffe

Hvad er mælkeskum?

Mælkeskum er den skum, man komplimenter espresso med, når man laver café latte, cappuccino, cortado, flat white og andre kaffevarianter.

Den perfekte mælkeskum er sød i smagen og fløjlsblød i konsistensen.

Hvilken mælk er bedst til mælkeskum?

Du kan lave mælkeskum på alle typer af mælkedrikke: Sødmælk, minimælk, letmælk, mandelmælk og laktosefri mælk. Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at konsistensen på skummet kan ændre sig alt efter, hvilken mælk du bruger. Fed mælk har en tendens til at blive mere cremet, hvorimod en let mælk skummer mere.

Hvordan laver man mælkeskum?

… dét har vi naturligvis svaret på. Vi lover dig endda majestætisk mælkeskum. Og vi giver dig et appetitligt og let forståeligt svar, så du med lethed kan kaste dig over mælkekartonen og -skummeren. Måske der endda er overskud til at præstere æstetisk latte art?

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.