Privat

Vi ser her nærmere på udtrykket “schorched”, der er endnu et af slagsen, man kan beskrive kaffens smagsnuancer og aroma med.

Læs også:

Hvad er schorched?

Schorched refererer til brændt kaffe med brændemærker, der er forårsaget af utilstrækkelig tromling eller ved for varm ristning. Også kaldet “tipped” eller “charred”. Forbrændte bønner kan se helt ristede ud, men de har sandsynligvis syrlige og brød-agtige smage og er rå indeni til trods for den brændte overflade.

Here we look at the term “schorched”, another way of describing the flavours and aromas of coffee.

Read also:

What is schorched?

Schorched refers to roasted coffee with burn marks caused by insufficient flattening or by roasting too hot. Also called “tipped” or “charred”. Burnt beans may look completely roasted, but they probably have sour and bread-like flavours and are raw inside despite the burnt surface.

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.