Privat

Ønsker du friskmalet kaffe leveret over dørtrinnet hver måned? Så falder vores kaffeabonnement i din smag. Det er vi sikre på!

Et velsmagende kaffeabonnement fra ØNSK

Et velsmagende kaffeabonnement fra ØNSK er et abonnement på friskmalet, økologisk kaffe, der gør det endnu nemmere at elske en kop velbrygget kaffe. Vi sender vores kaffe til dig i en kasse, hvori vi selvfølgelig også tilføjer information om den kaffe, du får ind af døren. Kassen er pakket med omhu og passion, og du kan glæde dig til at lade duften af kaffe sprede i dit hjem, når du åbner for godterne.

Sådan fungerer vores abonnement

Du bestiller vores abonnement inden d. 14. i måneden, og så sender vi kassen til dig d. 15. i samme måned. Kassen indeholder to poser kaffebønner. Du får din faste friskristede og økologiske kaffe (du fortæller os din foretrukne ristning, når du bestiller), og så får du en lækker surprise: Månedens kaffe. Sidstnævnte er en ny, økologisk og helt unik kaffe, du får fornøjelsen af – og som udvider din kaffehorisont. Se nærmere her https://onsk.dk/vare/kaffeabonnement-boenner/

Kaffe på månedsbasis til dig, der foretrækker kapsler

Er du til den mere simple bryggemetode, hvor du sætter kapsler i en maskine, der klarer jobbet for dig, har vi selvfølgelig også et abonnement, der passer til dig. Vi sender kapslerne til dig en gang om måneden, så du nemt kan fylde dit lager op. Vi ved, at sådan nogle kapsler går som varmt brød i køkkenet.

Derfor skal du vælge vores kapsler:

·  Vores kapsler er bionedbrydelige og kan komposteres
·  Vores kapsler indeholder økologisk kaffe, der er dyrket med respekt for naturen og dyrelivet omkring
·  Vores kaffe er ristet på mikroristeri i København
·  Gratis levering lige til din dør
·  Bestil abonnementet nemt og lige til her https://onsk.dk/vare/kaffeabonnement-kapsler/

 

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.