Fri-Fragt-Fredag!

Gratis fragt på alle ordrer hele dagen!

Privat

I verden af kaffe er der mange udtryk, der er værd at kende og ikke mindst udfolde. Et af disse er cupping, som vi på dansk også kalder kaffesmagning. Men lad os holde os til cupping. Det er trods alt det internationale ord, man bruger som fælles betegnelse.

Cupping ske

Når du kaffecupper, smager du på forskellige kaffer. Til det skal du bruge forskellige redskaber, der gør processen flydende. Et af disse redskaber er en ske.

Læs også: Cupping

Hvad er en cupping ske? 

En cupping ske er en ske, du bruger, når du kaffecupper. Du bruger skeen til at bryde skorpen med, fjerne skummet og den resterende kaffegrums på toppen og selvfølgelig til at smage de forskellige kaffer med. For hver kaffe skyller man skeen i rensevand for ikke at blande smagene sammen.

Er du lidt i tvivl om, hvad ovenstående trin egentlig går ud på, har vi selvfølgelig en velbrygget guide til kaffecupping, så du kan prøve kræfter med den sjove og spændende smageproces derhjemme.

Cupping skåle

Cupping er et udtryk for at smage på forskellige kaffer. Og til det bruger man forskelilge typer af udstyr, der gør processen til en smag- og effektfuld fornøjelse. Her på siden, er vi nået til cupping skåle, hvor vi forklarer, hvad cupping skåle egentlig er, og hvad man bruger dem til.

Læs også: Cupping

Hvad er cupping skåle? 

Cupping skåle er de skåle, man bruger, når man praktiserer kaffecupping. Nogle kalder dem nok også bare kaffekopper. Det er i skålene, eller kopperne, man hælder den bryggede kaffe, når man skal smage på dem. Man smager derefter kop efter kop, og vurderer og noterer. 

Er du nysgerrig på cupping, får du her en friskbrygget guide fra os til dig, så du kan komme i sving med processen derhjemme. Det er nemlig sjovt og lærerigt!

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.