Fri-Fragt-Fredag!

Gratis fragt på alle ordrer hele dagen!

Privat

Hvis du ikke allerede har en espressokværn i dit arsenal af udstyr, så er det på tide, at du får fat i en. Vi siger det bare!

Læs også:

Obel Mito kaffekværn 75mm - espresso kaffekværn

Hvad er en espressokværn?

En espressokværn er en kværn med kværnblade, der maler dine bønner til kaffe. En espressokværn kan fx kværne dine bønner meget fint, hvilket er netop det, du skal bruge, når du skal brygge espresso.

Når du bruger en kaffekværn, får du friskmalede kaffebønner, hvilket giver dig den absolut bedst smagsoplevelse. Du bibeholder meget mere smag og aroma i kaffen, når den er friskmalet.

Hvad er forskellen på kaffekværne?

Når det kommer til kværne, findes der forskellige af slagsen på markedet. Du kan finde både manuelle og elektriske. De manuelle kværne er dem, hvor du selv skal bruge kræfter – som navnet også antyder. Den elektriske sætter du i stikkontakten, og så klarer den arbejdet for dig.

Wilfa: En kaffekværn af højeste kvalitet

Hos ØNSK har vi allieret os med Wilfa, der producerer kaffekværne af høj kvalitet, og som kan bruges til enhver kaffebrygger. Du kan indstille kværnen til forskellige kværningsgrader, hvilket gør det nemt for dig at ende med netop den kaffe, du skal bruge til at brygge med. Hvad end det er stempelkaffe, filterkaffe eller fintkværnet espresso.

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.