Fri-Fragt-Fredag!

Gratis fragt på alle ordrer hele dagen!

Privat

Du er netop landet på siden, hvor vi fortæller dig, hvad en varmeveksler er. Og det er vigtig viden, hvis du spørger os. En varmeveksler er nemlig en espressomaskine, der hjælper dig godt på vej mod gyldne godter i kaffekoppen.

Hvad er en varmeveksler?

En varmeveksler, der også forkortes som HX, er nok en af de mest udbredte espressomaskiner, der både kan brygge og steame på samme tid. Du får derfor mulighed for en bedre arbejdsrytme, når du står og gør dig som barista i dit hjemmebryggede kaffekøkken.

En espressomaskine med varmeveksler i kedlen, har en enkelt kedel, hvori der er ført et rør igennem selve kedlen. Vandet i røret bliver opvarmet af vandet fra den store kedel, som så leder damp til steam-armen. Selve vandet i røret bliver ledt ud til bryghovedet, hvor du står klar til at brygge espresso. Det er altså et rør, der varmer vandet op til brygning. Vandet i kedlen er ca. 120 grader – og ved at løbe igennem bliver bryggevandet varmet op til ca. 93 grader.

Hvilken espressomaskine skal jeg vælge?

Vi har et velsmagende bud til dig! Rocket Appartament er en støjsvag kaffemaskine, der er udstyret med en vandtank på 1.8 liter kapacitet. Med espressomaskinens varmtvandsudtag brygger man nemt og hurtigt en americano eller en kop te. Espressomaskinen er en fiks lille sag, der leverer kvalitet hver eneste gang, du bruger den.

https://onsk.dk/vare/rocket-appartamento/

 

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.