Privat

Thermoplan BlackWhite 4 Compact

113.857,50 kr.

Black&White 4 Compact fra Thermoplan er en perfekt kaffemaskine til det mellemstore kontor, der vægter kvalitet højt.

Thermoplan producerer fuldautomatisk kaffemaskiner, der er kendt for at producere en eminent kaffekvalitet på maskiner af høj holdbarhed. Thermoplan BW4C er særligt velegnet til hoteller med self-service, restauranter der skal kunne lave kaffe god og velsmagende og bagerier eller kontorer. BlackWhite 4 Compact friskkværner kaffebønnerne i samme øjeblik kaffedrikken bestilles på displayet. På den måde får du helt friskkværnet og friskbrygget kaffe. Foruden de hele kaffebønner er det et princip for Thermoplan, at deres kaffemaskiner indeholder frisk mælk. Det giver nemlig den bedste smag. På den måde kan Thermoplan BW4C brygge intens espresso, en frisk og dampende americano eller en cremet cappuccino.

Lækkert mælkeskum hver gang

Noget af det, der gør Thermoplan unik, er et mælkeskummesystem, der kan fremstille lækre espressobaserede caffe latter på frisk mælk ved et tryk på en knap. Årtiers erfaring og ekspertise inden for fuldautomatiske espressomaskiner betyder, at Thermoplan har udviklet en så god teknologi til mælkeskumning, at selv de bedste baristaer på caféer vil misunde den ensartede mælkeskum og skummens konsistens. Det er også derfor, at flere caféer benytter sig af Thermoplan i stedet for selv at brygge cappuccino, caffe latte e.lign.

 Hvilke kaffeprodukter kan Thermoplan BW4C lave

Thermoplan BW4C kan brygge et hav af forskellige varme drikke; ristretto, espresso, americano, café latte, cappucino, cortado, flat white, te-vand, mælkeskum, macchiato. Mulighederne er mange, og du kan selv programmere, hvordan du ønsker dine kaffedrikke, både ift. mængde kaffe, mælk og styrke. Med maskinens brygkammer på op til 25g har du endda mulighed for at brygge triple shots og ekstra store kaffedrikke.

Modulopbygget og energibesparende

Filosofien bag Thermoplan kaffemaskinerne er at bygge høj kvalitet, der kan bruges over en lang årrække. Thermoplan kaffemaskinerne er modulopbyggede og består af et hydraulisk modul og et mekanisk modul. Det er det hele. Service og vedligeholdelsesarbejdet bliver gjort meget lettere, da man hurtigt kan og simpelt kan udskifte et modul og sørge for, at maskinen kører igen.

Skulle det ske, at et modul ikke kan renoveres og repareres, så erstatter man det med et nyt modul fremfor at kasserere hele maskinen. Det har også den fordel, at hvis der er et problem med maskinen, der gør, at den ikke kan brygge kaffe, kommer vores teknikker ud med et nyt modul, som indsættes med det samme, således I kan brygge kaffe igen efterfølgende. I mellemtiden repareres det udtagne modul, som derefter tilbagesættes i Thermoplan BW4C. Maskinen er desuden designet og udviklet med et patenteret strømbesparende system.  Målt mod tilsvarende modeller reduceres energiforbruget med op til 50%.

Brugervenligt touch-display

Thermoplan BW4C har et stort LCD-farvet touch-display, hvor der nemt bestilles kaffe fra. Skærmen fås med tilvalg som antibakteriel film, som reducerer smitterisiko blandt brugere. Samtlige af kaffemaskinens funktioner styres fra displayet, og du guides nemt og elegant at videoer, der viser, hvordan bakken med kaffegrums tømmes eller rengøringsprogrammet igangsættes.

Nem, daglig rengøring

Med frisk mælk i maskinen er det vigtigt, at slanger og udløb renses dagligt. Det sker dog nemt med Thermoplan BW4Cs automatiserede renseprogram.

Til at foretage de daglige renseprogrammer skal man bruge Thermoplan renseprodukter. Her skal man bruge rensetabletter til mælk BW, og rensetabletter til BW3 og BW4. De daglige, automatiske renseprogrammer tager omkring 20 minutter.

Automatisk justering af kaffekværn

Thermoplan har udviklet BW4C med en teknologi, der gør, at kaffekværnen automatisk justeres efter slitage på kaffekværnen såvel som niveauet af gas i bønnen. En rigtig formaling har nemlig enorm betydning for en godt brygget kaffe. Med den nye teknologi, Intelligent Shot Quality (ISQ), vil maskinen justere gennemløbstid og kaffedosering løbende i forhold til den valgte indstilling. Denne proces sker hver dag, hvor den over et gennemsnit af de seneste 5 bryggede kopper kaffe vil indstille dosering og kværnens formaling for at nå den ønskede bryggetid.

Kapacitet Anbefalet til 150 kopper om dagen.
180 espresso, 120 kaffer, 100 cappucinos og 90 te
Vægt 40 kg.
Størrelse b: 22,8 x h: 64,6 x d: 60 cm
Touchscreen Ja, 10″ LCD
Frisk mælk Ja, kan lave mælkeskum og varmet mælk
Rensetid pr. dag 15 min. automatisk renseprogram.
Produkter Espresso, double espresso, tripple espresso, kaffe, americano, ristretto, cappuccino, flat white, latte macchiato, caffe latte, kandebryg m.fl.
Te-vand Ja, varmtvandshane til te-vand.
Strømforsyningr 230V | 13A | 1 fase | 50Hz IEC Standarder. Max el. effekt: 2700-3100 W.
Kaffebeholder & kaffekværn 2 kaffebeholderer med plads til 1,0 kg. To langtidsholdbare keramiske kværne
Grumsudkast & vandtilslutning Ja, mulighed for grums- og afløbsudkast. Skal være med fast vandtilslutning (3/8″).

Andet

Espresso kapsel

Det er næsten som at trylle, når man sætter kaffekapslen i maskinen, der derefter effektivt, [...]

Kaffe udstyr

Kaffevægt

Når det kommer til at brygge kaffe, er der meget udstyr, der er værd at [...]

Kaffe udstyr

Kaffemølle

En kaffemølle er et værktøj, der hjælper dig med at trylle kaffebønner til malet kaffe. [...]

Kaffe udstyr

Stempelkande

En stempelkande hjælper dig med at brygge stempelkaffe, der er en af de mest udbredte [...]

Espresso

Ratio

Ratio handler om forholdet mellem kaffe, du brygger og kaffe, du ender ud med i [...]

Espresso udstyr

Bajonet

En bajonet er endnu et uundværligt værktøj, du skal have i nærheden af dine hænder, [...]

Kaffeordbog

Cappuccino

Cappuccino er en fløjlsblød drøm, der bliver til virkelighed, når du slubrer den bløde mælkekaffe [...]

Andet

ØNSK is a Certified B Corporation. What’s next?

We are B Corp! 🎉 …but what does that mean, exactly? If you follow us [...]