Privat

Hario V60 Kaffebrygger 2-KOPS Keramik

260,00 kr.

En moderne klassiker!
Hario V60 kaffebrygger – en sand klassiker lavet i æstetisk keramik fra Japanske Hario. Hvis du er glad for filterkaffe, som ikke er den kedelige fra maskinen, så vil en Hario kaffetragten være lige noget for dig. Den kombinerer nørderiet ved pour-over med den klassiske kaffetragt i en model, der passer til at brygge direkte i en kande eller en stor kop.

Hario er kendt næsten udelukkende for at have opfundet denne særlige kaffetragt eller kaffebrygger om man vil, der ved første øjekast kan virke simpel, men som faktisk er ret unik og avanceret.

Det unikke ligger i de kurvede linjer inde i kaffetragten. De sørger for, at vandet ikke slippet udenom kaffen, og leder det ind mod midten af kaffefilteret. Det gør, at kontakten mellem vandet og kaffen bliver længere, hvilket giver en bedre ekstraktion, som oversat til dansk betyder en bedre kop kaffe med mere smag. Bliv klogere på Hario V60 og dens historie i vores blogindlæg

Hvordan brygger du med en Hario V60?
Først og fremmest skal du bruge en kaffe. Vi anbefaler, at du brygger med en mellemristet kaffe på Hario kaffebryggeren. Her kan du finde vores uddybede bryggeguide til Hario V60 lige her.

NB: du kan også købe dine Hario V60 papirsfiltre eller dine CoffeeSock genanvendelige filtre i økologisk bomuld hos os.

Hario