Økologisk kvalitetskaffe til din arbejdsplads

ØNSK er et B Corp certificeret kaffefirma, der tilbyder skræddersyede kaffeløsninger til virksomheder i alle størrelser. Vores kaffe er økologisk, handlet direkte med mindre bønder i Nicaragua og Peru og friskristet på mikroristeri i København. Vi tilbyder en række forskellige fuldt udstyrede kaffemaskiner, der kan imødekomme alle medarbejderes præferencer. Uanset størrelsen eller omfanget af din virksomhed kan vi hjælpe dig med at finde den kaffeløsning, der passer bedst ind.

600+ glade kunder

På nuværende tidspunkt leverer vi firmakaffe til mere end 600 virksomhedskunder inklusiv:

Et udpluk af vores mere end 600 erhvervskunder
Et udpluk af vores mere end 600 erhvervskunder

Bestil en smagsprøve  ØNSK kaffeposer med økologiske kaffebønner i hver pose

  Aldrig mere dårlig kaffe

  Vi mener, at kontorkaffen skal være lige så god – hvis ikke bedre – end den vi drikker derhjemme. Alle har brug for den rette motivation til at komme op og ud af døren – i lige kurs mod kontoret.

  Så hvad er en god kop kaffe? Smag, selvfølgelig, er ganske essentielt. Men kvalitet og ansvarlighed skal gå hånd i hånd. Derfor betaler ØNSK en retfærdig pris til bønderne, vi producerer altid med respekt for omgivelser og miljø, ligesom vi har et stort fokus på at riste på det rette tidspunkt, så vi sikrer den optimale smag.

  Desuden tilbyder vi maskiner og service, sådan at din kaffe bliver brygget til perfektion hver evig eneste gang. Dét, mener vi, er god kontorkaffe.

  Andreas og Mathias - Jura kaffemaskine - ØNSK kaffe
  ØNSK - B Corp certified coffee business

  Stil krav til din kaffeløsning

  Vi oplever, at flere og flere virksomheder efterspørger en kaffeløsning, som er i tråd med deres standarder og ambitioner for social og miljømæssig bæredygtighed. Stiller du også krav til kaffeløsningen i din virksomhed?

  Vi er et B Corp-certificeret kaffefirma med et ønske om at ændre kaffeindustrien til det bedre. Vælger du ØNSK som kaffe grossist, vælger du samtidig gedigen firmakaffe, som er skyggedyrket, økologisk produceret og handlet direkte med små kaffebønder og kooperativer i Nicaragua og Peru.

  Vi leverer kaffe til virksomheder i hele Danmark. Kaffe til firmaer i Storkøbenhavn leveres i cirkulære kaffebøtter med vores eldrevne varevogn, og alle kaffeposer og kaffekapsler er bionedbrydelige og plantebaserede.

  Derudover igangsætter vi løbende udviklingsprojekter for at forbedre kaffekvaliteten, måden, hvorpå kaffen produceres, samt kaffebøndernes levevilkår.

  Læs om vores bæredygtighedstiltag her

  KaffemaskinerSe alle

  Stort udvalg af kaffemaskiner

  91.085,60 kr. ex. moms
  Leje: 2.692,00 kr. ex. moms pr. md. inkl. serviceaftale.
  36.288,80 kr. ex. moms
  Leje: 1.450,40 kr. ex. moms pr. md. inkl. serviceaftale.
  140.220,00 kr. ex. moms
  Leje: 4.216,00 kr. ex. moms pr. md. inkl. serviceaftale.

  Rocket

  Rocket R 9V

  61.000,00 kr. ex. moms
  9.600,00 kr. ex. moms
  153.160,00 kr. ex. moms
  Leje: 4.382,40 kr. ex. moms pr. md. inkl. serviceaftale.
  127.169,60 kr. ex. moms
  Leje: 3.840,80 kr. ex. moms pr. md. inkl. serviceaftale.
  103.500,00 kr. ex. moms
  Leje: 3.147,20 kr. ex. moms pr. md. inkl. serviceaftale.
  101.000,00 kr. ex. moms
  Leje: 3.095,20 kr. ex. moms pr. md. inkl. serviceaftale.
  103.500,00 kr. ex. moms
  Leje: 3.147,20 kr. ex. moms pr. md. inkl. serviceaftale.
  124.820,00 kr. ex. moms
  Leje: 3.592,00 kr. ex. moms pr. md. inkl. serviceaftale.

  Friskristet kaffe

  Vores økologiske kaffe bliver ristet hver uge i København, så du får den ultimative smagsoplevelse i hver eneste kop kaffe. Ønsker du det fulde setup, så tilbyder vi foruden kaffe til firmaer også økologisk te og kakao til alle ØNSK kunder.

  Kafferistning ØNSK kaffe
  Job i ønsk

  Mere end bare firmakaffe

  Kaffe bringer folk sammen. Prioriter et øjeblik for fællesskabet, hvor I på kontoret kan tage jeres kaffe-know-how til nye højder gennem kaffeevents og -workshops: Arranger eksempelvis en professionel kaffesmagning, inviter dine kollegaer til latte art-kursus eller lær hvordan man mixer den perfekte espresso martini.

  Interesseret? Send os en uforpligtende besked.

  Vi står klar til at servicere

  Vi kender til kaffemaskinens betydning for medarbejdernes ve og vel. Derfor hjælper vi jer med at finde den rette løsning og indstille maskinen, så I får den bedste smagsoplevelse. Vi er hurtige til at rykke ud med service, hvis der måtte være problemer med kaffemaskinen.

  Kontakt
  FAQ ØNSK - ofte stillede spørgsmål

  Vil du tale med en af os?

  Spørgsmål vedrørende firmakaffen? Så er vi her for dig!

  Rasmus Ditlev fra ØNSK

  Rasmus Ditlev
  Kaffespecialist

  +45 27 89 11 13

  rasmus@onsk.dk

  Andreas Kirk fra ØNSK

  Andreas Kirk Hedegaard
  Erhvervsløsninger

  +45 61 31 66 87

  andreas@onsk.dk

  ØNSK logo

  Ønsk ApS
  Hovedkontor

  +45 25 94 02 10

  kontakt@onsk.dk

  Kontakt

  Du kan også sende os en besked her:

   At vælge en kaffeløsning til virksomheden kan være svært

   …Men vi er klar til at hjælpe. Hvis du har problemer med at beslutte dig for, hvilken kaffeløsning der er den rigtige for din virksomhed, så kan du eventuelt tage et kig på vores artikel omkring kaffeløsninger til kontoret. Her giver vi en kort anmeldelse og sammenligner de forskellige kaffemaskiner, der egner sig bedst til virksomheder; for eksempel kommer vi ind på fordele og ulemper ved at have filterkaffe vs. espresso på kontoret. 

   Når man skal vælge en kaffeløsning til kontoret, afhænger det også af, hvilke parametre der er vigtigst for dig. For nogle er kapacitet det vigtigste, mens andre foretrækker en mobil kaffestation, som kan flyttes rundt i løbet af en dag. Hurtig rengøring og nem vedligehold er et andet væsentligt aspekt, og selvfølgelig kan æstetik af en sådan maskine være altafgørende for dem, der gerne vil tilføje et stilfuldt udtryk til kontorlandskabet eller showroomet. Kort sagt; vi forstår, at der vil være mange forskellige behov, når det kommer til kaffe erhverv, og vi står klar med en skræddersyet kaffeløsning til kontoret, der opfylder lige netop dine forventninger til en kaffegrossist.

   Vil du gerne høre mere om kaffeløsning til erhverv? Lad os tage en snak!

   Kaffe til erhverv

   At vælge kaffemaskiner og kaffe til virksomheder kan være lidt af en jungle, og man kan hurtigt miste overblikket i det store udvalg af maskiner, kaffe i storkøb og kaffe grossister. Medarbejdere i et stort firma vil typisk have mange forskellige præferencer, og hvis du beslutter dig for at købe god kvalitetskaffe til din arbejdsplads, medarbejdere som kunder, så er det også vigtigt, at du finder den kaffeløsning, der rammer til de flestes smag.

   Kaffeløsning erhverv

   Kaffeløsning erhverv, kaffeløsning firma, kaffeløsning kontor, kaffeløsning virksomhed – uanset hvad du kalder det, står vi klar til at hjælpe! Vi vil med glæde diskutere alle aspekter af kaffeløsninger til erhverv med dig for at hjælpe med at komme godt i mål.

   Vidste du for eksempel, at du kan få kaffemaskiner til virksomheder, som brygger kaffe med forskellige typer mælk? På den måde får du en løsning, der både tilgodeser medarbejderen, som ønsker komælk, men også den der drikker havremælk. Du kan også få en fuldautomatisk kaffemaskine med to separate bønnebeholdere og kaffekværne. På den måde er det muligt at brygge kaffe på to forskellige slags kaffebønner; eksempelvis en mørk og en mellemristet fra kaffe virksomheden ØNSK. Derved kan du nyde en kaffe med mælk om morgenen og til eftermiddag få en espresso.

   Det er vigtigt at understrege, at der ikke finden nogen “one size fits all”, når det gælder om at finde en professionel kaffeløsning til virksomheden. Vi ser ofte, at firmaer er blevet oversolgt en kaffeløsning, som de slet ikke har brug for. Hos kaffe virksomheden ØNSK ser vi ingen grund til at skyde gråspurve med kanoner. Derfor skræddersyer vi kaffeløsningerne, så de passer til virksomhedernes ønsker og behov.

   Kaffemaskiner erhverv

   ØNSK er ikke bare et kaffe firma. Vi tilbyder også en bred vifte af kaffemaskiner til virksomheder. Vi har desuden et stort udvalg af kaffetilbehør, som kan kombineres for at imødekomme dig i at opnå den perfekte kaffeløsning til dit firma.

   I dag eksisterer der flere muligheder med kapselmaskiner end nogensinde før grundet kaffekapslernes stigende popularitet. Kapsler kan således også fungere som kaffe til kontor, hvor de udgør en genvej, når det kommer til at tilbyde forskellige slags kaffer på kontoret: Med ét tryk på en knap kan du veksler mellem at servere en lungo eller en espresso.  

   Desværre sætter kaffekapsler også sit aftryk på miljøet, fordi hver kapsel kræver meget pakning. Derfor tilbyder vi en række plantebaserede kaffekapsler, som er 100 % bionedbrydelige og produceret på grøn energi. Har du en Nespresso maskine på kontoret, vil vi derfor stærkt anbefale vores kapsel-abonnement hos ØNSK. Med et abonnement på vores Nespresso-kompatible kapsler behøver du aldrig bekymre dig om pakningens udledning, og du kan desuden være sikker på, at du altid har friskristet kaffe på lager. 

   Er du ikke til kapselkaffe, men filterkaffe, så kan vi i stedet anbefale en Fetco Filterbrygger, evt. som supplement til en fuldautomatisk kaffemaskine eller en af vores andre kaffeløsninger til virksomheder. Filterbryggerens tilhørende termodispensere holder kaffen varm og frisk i en længere periode. En Fetco kan også brygge en halv kande – ideelt til senere på dagen, hvor der er færre mennesker på kontoret, som stadig har lyst til og brug for en god kontorkaffe.

   Mange, der bruger filtermaskiner på kontorene, køber formalet kaffe, men vi vil altid opfordre vores kunder til at købe hele bønner i stedet. I vores øjne bør alle gode kaffeløsninger inkludere en kværn, for det er med friskkværnet kaffe til kontoret, at man får mest mulig smag ud af vores kaffebønner til erhverv. Vores udvalg af kaffeudstyr inkluderer selvfølgelig kaffekværne, som er både hurtige og nemme at have med at gøre.

   Ønsker du et tilbud på en kaffeløsning, der er skræddersyet til din arbejdsplads? Lad os tage en snak om dit behov!

   Kaffeløsninger til hoteller, restauranter m.m.

   Hos ØNSK tilbyder vi kaffeløsninger til mange slags erhverv, ikke kun kontorer. Læs eksempelvis vores guide om valg af kaffeløsning til hotel, restaurant og café (HORECA). Uanset om du er på udkig efter en kaffeløsning til café, kaffeløsning til restaurant, kaffeløsning til hotel eller kaffeløsning til butik, så står vi klar til at hjælpe! Vi ved, hvor vigtigt det er med en professionel kaffeløsning, så du kan tilbyde dine gæster og kunder en ordentlig kaffe fra en driftssikker kaffemaskine. Udover at leje og købe maskiner kan du også købe økologisk kaffe engros til din restaurant, café, butik m.m. Bestil eksempelvis en gratis smagsprøve på kaffe til hotel eller kaffe til restaurant. Når det kommer til kaffe engros, tilbyder vi både hele bønner, formalet kaffe og kaffekapsler. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning inden du vælger din kaffegrossist.