Bæredygtig kvalitetskaffe til din arbejdsplads

ØNSK er et B Corp certificeret kaffefirma, der tilbyder bæredygtige kaffeløsninger for virksomheder i alle størrelser. Vores økologiske kaffe er handlet direkte hos mindre bønder i Nicaragua og Peru og friskristet i København. Vi tilbyder en række forskellige fuldt udstyrede kaffemaskiner, der kan imødekomme alle medarbejderes præferencer. Uanset størrelsen eller omfanget af din virksomhed kan vi hjælpe dig med at finde den kaffeløsning, der passer bedst ind.

300+ glade kunder

På nuværende tidspunkt leverer vi kaffe til mere end 300 virksomhedskunder inklusiv:

Bestil en smagsprøve  ØNSK kaffeposer med økologiske kaffebønner i hver pose

  Aldrig mere dårlig kaffe

  Vi mener, at kontorkaffen skal være lige så god – hvis ikke bedre – end den vi drikker derhjemme. Alle har brug for den rette motivation til at komme op og ud af døren – i lige kurs mod kontoret.

  Så hvad er en god kop kaffe? Smag, selvfølgelig, er ganske essentielt. Men kvalitet og bæredygtighed skal gå hånd i hånd. Derfor betaler ØNSK en retfærdig pris til bønderne, vi producerer altid med respekt for omgivelser og miljø, ligesom vi lægger meget fokus i at riste på det rette tidspunkt, så vi sikrer den optimale smag.

  Desuden tilbyder vi maskiner og service, sådan at dine kaffe bliver brygget til perfektion hver evig eneste gang. Dét, mener vi, er god kaffe.

  Andreas og Mathias - Jura kaffemaskine - ØNSK kaffe
  ØNSK - B Corp certified coffee business

  En bæredygtig kaffeløsning

  Vælger du ØNSK, vælger du samtidig gedigen kaffe, der imødeser din virksomheds standarder og ambitioner for social og miljømæssig bæredygtighed. Vi er et B Corp certificeret kaffefirma, og alt vores kaffe er økologisk produceret og handlet direkte med små landmænd i Nicaragua og Peru.

  Vi leverer kaffe til virksomheder i Danmark i genanvendelige kaffecontainere med vores eldrevne varevogn. Alle kaffekapsler er bionedbrydelige, plantebaserede og godkendt til industriel kompostering. Derudover dedikerer vi 1% af overskuddet til grønne udviklingsprojekter for at fremme en mere bæredygtig kaffeproduktion.

  Læs mere om vores bæredygtige kaffe her

  KaffemaskinerSe alle

  Stort udvalg af kaffemaskiner

  79.000,00 DKK ex. moms
  123.000,00 DKK ex. moms

  Rocket

  Rocket R 9V

  61.000,00 DKK ex. moms
  27.000,00 DKK ex. moms

  Andet udstyr

  Rocket Appartamento

  9.596,00 DKK ex. moms
  20.000,00 DKK ex. moms
  16.500,00 DKK ex. moms

  JURA

  JURA X10

  23.000,00 DKK ex. moms
  13.000,00 DKK ex. moms

  JURA

  JURA WE6

  11.000,00 DKK ex. moms
  46.000,00 DKK ex. moms
  45.000,00 DKK ex. moms

  Friskristet kaffe

  Vores økologiske kaffe bliver ristet hver uge i København, så du får den ultimative smagsoplevelse i hver eneste kop kaffe. Ønsker du det fulde setup, så tilbyder vi også økologisk te og kakao til alle ØNSK kunder.

  Kafferistning ØNSK kaffe
  Job i ønsk

  Mere end bare kaffe

  Kaffe bringer folk sammen. Prioriter et øjeblik for fællesskabet, hvor I på kontoret kan tage jeres kaffe-know-how til nye højder gennem kaffeevents og -workshops: Arranger eksempelvis en professionel kaffesmagning, inviter dine kollegaer til latte art-kursus eller lær hvordan man mixer den perfekte espresso martini.

  Interesseret? Send os en uforpligtende besked.

  Vi står klar til at servicere

  Vi kender til kaffemaskinens betydning for medarbejdernes ve og vel. Derfor hjælper vi jer med at finde den rette løsning og indstille maskinen, så I får den bedste smagsoplevelse. Vi er hurtige til at rykke ud med service, hvis der måtte være problemer med kaffemaskinen.

  Kontakt
  FAQ ØNSK - ofte stillede spørgsmål

  Vil du tale med en af os?

  Spørgsmål vedrørende kaffen? Så er vi her for dig!

  Rasmus Ditlev fra ØNSK

  Rasmus Ditlev
  Kaffespecialist

  +45 27 89 11 13

  rasmus@onsk.dk

  Andreas Kirk fra ØNSK

  Andreas Kirk Hedegaard
  Erhvervsløsninger

  +45 61 31 66 87

  andreas@onsk.dk

  ØNSK logo

  Ønsk ApS
  Hovedkontor

  +45 25 94 02 10

  kontakt@onsk.dk

  Kontakt

  Du kan også sende os en besked her

   At vælge en kaffeløsning til virksomheden kan være svært…

   … Men vi er klar til at hjælpe. Hvis du har problemer med at beslutte dig for, hvilken kaffeløsning der er den rigtige for din virksomhed, så kan du eventuelt tage et kig på vores artikel omkring kaffeløsninger til erhverv. Her giver vi en kort anmeldelse og sammenligner de forskellige kaffemaskiner, der egner sig bedst til virksomheder; for eksempel kommer vi ind på fordele og ulemper ved at have filterkaffe vs. espresso på kontoret. 

   Når man skal vælge kontorets kaffeløsning, afhænger det også af, hvilke parametre der er vigtigst for dig. For nogle er kapacitet det vigtigste, mens andre foretrækker en mobil kaffestation, som kan flyttes rundt i løbet af en dag. Hurtig rengøring og nem vedligehold er et andet væsentligt aspekt, og selvfølgelig kan æstetik af en sådan maskine være altafgørende for dem, der gerne vil tilføje et stilfuldt udtryk til kontorlandskabet eller showroomet. Kort sagt; vi forstår, at der vil være mange forskellige behov, når det kommer til kaffe hos erhverv og vi står klar med en skræddersyet løsning, der opfylder lige netop dine ønsker.  

   Vil du gerne høre mere om det? Lad os tage en snak!

    

   Kaffe til erhverv

   At vælge kaffemaskiner til virksomheder kan være lidt af jungle. Medarbejdere i et stort firma vil typisk have mange forskellige præferencer, og hvis du beslutter dig for at købe god kvalitetskaffe til din arbejdsplads, medarbejdere som kunder, så er det også vigtigt, at du finder den kaffeløsning, der rammer til de flestes smag. 

   Vi vil med glæde diskutere alle aspekter af kaffeløsninger til erhverv med dig for at hjælpe med at komme godt i mål. Vidste du for eksempel, at du kan få kaffemaskiner til virksomheder, som brygger kaffe med forskellige typer mælk? På den måde får du en løsning, der både tilgodeser medarbejderen, som ønsker komælk, men også den der drikker havremælk. Du kan også få en fuldautomatisk kaffemaskine med to seperate kaffecontainere og kaffekværne. På den måde er det muligt at brygge kaffe på to forskellige slags kaffebønner; eksempelvis en mørk og en mellemristet fra ØNSK. Derved kan du nyde en kaffe med mælk om morgenen og til eftermiddag få en espresso.

    

   Kaffemaskiner erhverv

   Hos ØNSK tilbyder vi en bred vifte af kaffemaskiner til virksomheder. Vi har også et stort udvalg af kaffetilbehør, som kan kombineres for at imødekomme dig i at opnå den perfekte kaffeløsning til dit firma. 

   I dag eksisterer der flere muligheder med kaffekapselsmaskiner end nogensinde før grundet kapslernes stigende popularitet. Kapsler fungerer som en genvej, når det kommer til at tilbyde forskellige slags kaffer på kontoret: Med ét tryk på en knap kan du veksler mellem at servere en lungo eller en espresso.  

   Desværre sætter kaffekapsler også sit aftryk på miljøet, fordi hver kapsel kræver meget pakning. Derfor tilbyder vi en række bæredygtige kaffekapsler, som er 100% bionedbrydelige og produceret på grøn energi. Har du en Nespresso makine på kontoret, vil vi derfor stærkt anbefale vores kapsel-abonnement hos ØNSK. Med et abonnement på vores Nespresso-tilpassede kapsler behøver du aldrig bekymre dig om pakningens udledning, og du kan desuden være sikker på, at du altid har frisk ristet kaffe på lager. 

   Når det kommer til miljøbevidste kaffeløsninger hos virksomheder, så vil vi anbefale en Fetco Filter Brygger, som holder kaffen varm og frisk i en længere periode. En Fetco kan også brygge en halv kande – ideelt til senere på dagen, hvor der er færre mennesker på kontoret, som stadig har lyst og brug for kaffe. Mange, der bruger filtermaskiner på kontorene,  køber malet kaffe, men vi vil altid opfordre vores kunder til at købe hele bønner i stedet. I vores øjne bør alle gode kaffeløsninger inkludere en kværn for at kaffen altid smager optimalt Vores udvalg af kaffeudstyr inkluderer selvfølgelig kaffekværne, som er både hurtige og nemme at have med at gøre.