Privat

FETCO CBS-1221 Plus Airpot Brewer

8.900,00 DKK

Fetco CBS-1221 er en filterbrygger, der laver en eminent kop filterkaffe. Med Fetco CBS 1221 Plus Airpot Brewer kan du programmere tre forskellige bryggeprogrammer: Det kunne eksempelvist være 1/3 kande, 2/3 kande og en fuld kande. Kaffemaskinen har en tankkapacitet på 10 L og kan brygge en kande på op til 2,2 liter.

Fetco kaffemaskinen har et særligt brusehoved, som distribuerer vandet ud over kaffen. Den minder derfor ikke om andre filtermaskiner, hvor det er centrum af filterkaffen der bliver vædet. I stedet fordeles og distribueres det særlige brusehoved det ud over hele kaffen i kaffetragten. Denne metode giver en bedre ekstraktion af kaffen, som bidrager til det gode kafferesultat.

En af de ting, der gør Fetco så fed, er at du kan programmere bryggeforløbet:

 • Samlet bryggetid:
  Bryggetiden kan programmeres alt efter, hvad du efterspørger smagsmæssigt. Den kan eksempelvist være ned til 4 minutter, hvis du gerne vil have en kort gennemløbstid, hvor syre og frugtighed vil fremhæves.
  Omvendt kan du også lave en ekstra lang bryggetid, hvor fylde og kraftighed fremhæves.
  Vores normale indstilling på denne brygger; Fetco CBS 1221 Plus Airbot Brewer, vil normalt være omkring 6 minutter og 30 sekunder.
 • Bryggetemperaturen kan indstilles således den går fra tæt kogende 99 grader og ned mod køligere temperature i 80'erne. Herved har du endnu en variabel, som betyder meget for kaffens endelige smag.
 • Indstilling af bloom pour
  Bloom pour
  refererer til det første vand der hældes over kaffen. Typisk er det en lille smule (10% af samlede bryggemængde), som hældes ud over. Bloom pouret er med til at definere kaffens profil. Hvis du har et stort bloom pour kan du præge kaffen i en mere syrlig og frugtig retning. Hvis du har et lille bloom pour, vil du præge retning mod mere sødme og fylde.
 • Hældeforsinkelsen refererer til tiden mellem afslutningen af bryggecyklussen og oplåsningen af filterkurven. Ved hjælp af disse variabler beregner softwaren, hvor meget vand der skal bruges til pre-wet/bloom pour og brygning. Den samlede brygtid opdeles digitalt i flere cyklusser.
 • Programmerbar bryggevolumen.
  Med denne funktion kan du programmere forskellige programmer, således at du kun brygger så meget du har brug for. Det kan være rigtig smart, hvis du er langt henne på dagen og ikke har brug for en fuld kande.

Specifikationer

Kapacitet op til 2,2 liter per bryg. 112 kopper i timen á 240 ml.
Vægt 13,0 kg.
Størrelse b: 23,4 x h: 66 x d: 56,5 cm
Dosering 120-140 pr. 2,2 liter.
Strømforsyning 230 V | 10.9-14,7 A | 1 fase
 Vandforsyning Fast vandtilslutning med blødgøringssanlæg
 Programmerbar Ja, programmerbar bryggetid.

Ja, programmerbar bryggetemperatur

Ja, programmerbar bloom pour

Ja, programmerbar hældeforsinkelse

Ja, programmerbar bryggevolumen (eks, kvart kande, halv kande etc.)