Mød DEPT®

DEPT® er et digitalt bureau, der ved hjælp af teknologi og data hjælper sine kunder med at skabe vækst i deres digitale forretning. DEPT® er desuden det første globale digitale bureau, der er blevet B Corp-certificeret.

På det københavnske kontor er de godt 100 medarbejdere, som til daglig drikker kaffe fra ØNSK. I videoen nedenfor fortæller David, hvad der var afgørende for DEPT®, da de skulle vælge kaffeleverandør og kaffeløsning til virksomheden.

En kaffeløsning, der tilgodeser medarbejdernes forskellige behov

Da DEPT® skulle vælge en kaffeløsning til kontoret, var det især vigtigt for dem at finde en firmakaffe, der smagte rigtig godt, men det var mindst lige så vigtigt for dem at finde en kaffeløsning, der kunne tilgodese så mange medarbejdere som overhovedet muligt.

For DEPT®, der har et stort fokus på bæredygtighed, var det desuden vigtigt at vælge en kaffeleverandør med samme værdisæt. Som det første globale digitale bureau med en B Corp-certificering var det derfor naturligt at vælge et B Corp-certificeret kaffefirma som leverandør af kaffeløsningen til deres kontor.


I DEPT® arbejder vi med bæredygtighed, og vi er også B Corp. Derfor betyder det rigtig meget for os at have en kaffeleverandør, der går op i de samme ting, som vi gør.

David, Finance & Operations Manager hos DEPT®

Kaffeløsninger-til-virksomheder-Thermoplan-DEPT-ØNSK-kaffeløsning
kaffemaskine-erhverv-Fetco-køb-og-leje-af-kaffemaskine-ØNSK
Kaffeløsning-DEPT-Firmakaffe-ØNSK

Eksempel på kaffeløsning til virksomhed med 100 ansatte:

Vi er er rigtig mange vegetarer og veganere på kontoret, og de fleste maskiner kan kun køre med konventionel mælk eller vegansk mælk. Det var vores store efterspørgsel at finde en maskine, der kunne begge dele på samme tid, hvilket vi har fundet i Thermoplan.

David, Finance & Operations Manager hos DEPT®

Klassiske cappuccinoer og sødmefulde havrelatter med Thermoplan-maskiner

Da DEPT® skulle vælge en kaffeløsning til kontoret var det især vigtigt for dem at få en kaffemaskine, der kunne imødekomme så mange medarbejderes behov som overhovedet muligt, og det fandt de heldigvis i Thermoplan.

Der er mange vegetarer og veganere på DEPT®s københavnske kontor, og derfor var virksomheden på udkig efter en fuldautomatisk kaffemaskine, der både kunne tilbyde kaffedrikke med komælk og med plantemælk. Det viste sig at være en udfordring, fordi mange maskiner kun kan én af delene.

Men med de to mælkebeholdere i Thermoplan BW4 har medarbejderne mulighed for at vælge alt fra en cremet cappuccino på komælk til en sødmefuld havrelatte – på én og samme maskine.

Firmakaffe-kaffeløsning-til-virksomhed-Thermoplan-DEPT-ØNSK
Kaffeløsning-til-virksomhed-Thermoplan-DEPT-ØNSK
Thermoplan-display-kaffeløsning-DEPT-ØNSK-firmakaffe
kaffemaskine-til-erhverv-thermoplan-friskmælkssystem-professionel-espressomaskine
Filterkaffemaskine erhverv-Fetco-kaffemaskine-filterkaffe-ØNSK-kaffeløsning-til-virksomhed
Firmakaffe-filterkaffeløsning-Fetco-DEPT-ØNSK-kaffeløsning
Firmakaffe-filterkaffeløsning-DEPT-ØNSK-kaffeløsninger-til-virksomheder

Velbrygget sort kaffe med en filterkaffeløsning

Hos DEPT® har de valgt en filterkaffeløsning som supplement til de fuldautomatiske espressomaskiner.

Udover at kunne tilgodese de medarbejdere og gæster, der værdsætter en velbrygget kop filterkaffe, har filterkaffemaskinerne den store fordel, at de kan brygge lækker kaffe til mange mennesker på kort tid.

Det gør filterkaffe særdeles velegnet som firmakaffe i større virksomheder, som mødekaffe m.m.

DEPT® har valgt en filterkaffemaskine af typen Fetco 1221, som er en af de mest avancerede filterbryggere på markedet. Derudover har de valgt at investere i to kaffekværne, så de altid kan brygge kaffe på friskkværnede kaffebønner.

Firmakaffe, der smager godt

For DEPT® er god firmakaffe i høj grad en kaffe, der tilgodeser så mange medarbejdere som muligt, men det er også en firmakaffe, der smager rigtig godt.

Valget er faldet på Corcasan mørkristede kaffebønner til espresso og espressobaserede mælkedrikke samt El Palto mørkristede kaffebønner til almindelig kaffe på espressomaskinen.

På Fetco kaffemaskinerne brygges filterkaffe på mellemristede kaffebønner fra Leonel Valladares eller Månedens kaffe, som kværnes på en Eureka kaffekværn.

Al kaffen leveres i cirkulære bøtter med vores elektriske varevogn. Når bøtterne er tomme, tages de med retur, hvorefter de vaskes og genopfyldes på ny. På den måde er DEPT® med til at skåne kloden for en masse engangsemballage.

Kaffe-til-virksomheder-DEPT-kaffeløsning-til-virksomhed-ØNSK-kaffeleverandør
ØNSK genanvendelige kaffetønder med opbevaring af kaffe

Skal vi tage en snak om den ideelle kaffeløsning til din virksomhed?

Andreas Kirk fra ØNSK

Andreas Kirk
Partner | Erhvervsløsninger

+45 61 31 66 87

andreas@onsk.dk

  Brug for mere inspiration til kaffeløsningen i din virksomhed?

  Se vores øvrige kundecases for flere eksempler på kaffeløsninger til virksomheder. Du kan også læse mere om ØNSKs erhvervsløsninger eller få et overblik over fordele og ulemper ved forskellige typer kaffeløsninger i vores guide om valg af kaffeløsning til kontoret.

  600+ glade kunder

  På nuværende tidspunkt leverer vi firmakaffe til mere end 600 virksomhedskunder inklusiv:

  Et udpluk af vores mere end 600 erhvervskunder
  Et udpluk af vores mere end 600 erhvervskunder