Privat

Leonel Valladares – Mellemristet kaffe – 5000g tønde (cirkulær emballage)

1.100,00 kr.

Delikat honningsødme med frugtige noter af fersken som afsluttes med runde noter af mandel.

Denne vare er kun tilgængelig for vores erhvervs-aftaler. Kontakt os på kontakt@onsk.dk eller ring på tlf. +45 25 94 02 10

Delikat honningsødme og en frugtighed, der leder tankerne hen på moden fersken. Smagen har en mandelagtig fylde, der samtidig afrunder en perfekt afbalanceret mellemristet kaffe.

En perfekt kaffe til dem, der er fan af den klassike stempelkande eller de populære pour over-kaffebryggere.

Ziggy fra ØNSK er helt tosset med Leonels kaffe: "For mig er denne den ideelle kaffe, den har fylde og bløde smage, komplimenteret af et hint af friske frugter. Dén kontrast giver bare en helt eminent og kompleks kaffe. Jeg brygger den altid på min stempelkande, som i øvrigt også er den måde Leonel selv brygger kaffen på på Finca Santa Prisca".

Du kan læse vores bryggeguide til stempelkande her.

Leonel Valladares

Land, region Nicaragua, Nueva Segovia Dipilto.
Højde 1.400-1.500 m.o.h.
Behandling Vådmølle, afrikanske senge
Sorter Arabica (Caturra, Maragogype, Catuai Amarillo)
Risteprofiler Mellemristet og mørkristet

71-årige Leonel har brugt hele sit liv på kaffe. Han bor på gården Finca Organica Santa Prisca, som han har ejet i 43 år. Den lille kaffegård udgør en oase midt i skoven, hvor Leonels mange børnebørn leger og griner om kap med hinanden mellem høje træer.

Leonel er en principfast landmand. Han mener ikke, at sprøjtemidler er nødvendige for en god kaffeproduktion, og han producerer selv sin egen gødning på gården. Drivkraften for ham er at passe på naturen og efterlade en bedre verden til sine børnebørn.

Leonel Valladares formår sammen med sin familie at producere nogle af Nicaraguas allerbedste kaffebønner, samtidig med han passer på den omkringliggende natur og familien.

Leonels kaffe har været en fast bestanddel af ØNSK, siden vi startede. Vi er utrolig stolte af at forhandle en kaffe, der er synonym med de idealer, som ØNSK er bygget på.

ØNSK hos Leonel
Kaffebonden Leonel Valladares med sin kaffe i hånden i en kaffeplantage i Nicaragua
Leonel og hans familie
Børn hos Leonel - ØNSK t-shirts

Byggeprojekt på Leonels gård

I samarbejde med Leonel har vi opført et byggeprojekt på hans gård, der kan støtte ham i produktionen af økologisk gødning.