Privat

JURA X8 Professional

26.250,00 kr.

Jura X8 Professional er en Jura kaffemaskine, der passer godt til det mellemstore kontor, til self-service i butikker eller restauranter.

Kaffemaskinen kan lave alt fra fyldig espresso til lækker café latte ved et tryk på en knap. Før kaffen brygges, friskkværnes kaffen i den indbyggede kværn, og mælken varmes og skummes direkte fra det tilkoblede mælkekøleskab eller fra mælkekartonen.

Med en Jura X8 professional følger et minimum af rengøring og meget nem håndtering. Den daglige rengøring af mælketilslutningen klares på under 1 minut.

Med en vandtank på 5 liter – og mulighed for fast vandtilslutning – er der minimal håndtering. Samtidig en stor bønnebeholder på 500 g og sågar med mulighed for udvidelse til 1000 g. Derudover samtidig mulighed for afløb og grumsudkast.

Der er altså et hav af muligheder med en Jura X8 Professional, der kan lave mange varianter af kaffe, har stor kapacitet og er nem at rengøre.

På en travl arbejdsdag er det vigtigste for en god kaffeløsning, at den fungerer og ikke kræver en masse opfyldning eller rensning, og det får du med en Jura X8 Professional.

Kapacitet 80 kopper om dagen
Vægt 14 kg.
Størrelse b: 37,3 x h: 47 x d: 46,1 cm
Touchscreen Nej, display med knapper
Friskmælk Ja, kan lave mælkeskum og varmet mælk
Rensetid pr. dag 0-2 min.
Produkter Kaffe, espresso, ristretto, cappuccino, flat white, latte macchiato, café latte, kandebryg
Te-vand Ja, der er separat varmtvandshane til te-vand. 2 forskellige temperaturer til forskellige te-typer
Grumsudkast & vandtilslutning Ja, mulighed for grumsudkast og afløb. Også mulighed for fast vandtilslutning