Hos ØNSK er vi store tilhængere af cirkulær emballage. Derfor har vi bl.a. gjort det muligt at købe vores økologiske kaffebønner i løsvægt og uden unødig engangsemballage. På den måde kan vi minimere emballageforbruget og tilbyde vores privatkunder en cirkulær emballageløsning, der er i tråd med vores helhedsorienterede tilgang til bæredygtighed.

Cirkulær emballage illustration med kaffebønner der kan tankes op i løsvægt

Hvordan fungerer ØNSKs løsvægtskoncept?

Vil du være med til at minimere brugen af engangsemballage ved at købe dine kaffebønner i løsvægt? Så har du som kunde mulighed for at lægge vejen forbi vores kontor og butik i Lundtoftegade, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Med løsvægtskonceptet kan du bruge din egen kaffedåse eller en anden genanvendelig beholder, når du køber kaffe. Det er det, vi kalder cirkulær emballage. Se også vores cirkulære emballageløsning til erhverv.

Spar emballage – og penge

Udover at spare emballagen er der også penge at spare, hvis du hører til dem, der normalt køber mindre end 1 kilo kaffe ad gangen.

Løsvægtskaffen får du nemlig til vores kilopris, uanset hvor meget (eller hvor lidt) du fylder i din beholder. Smart ik’?

Sådan tanker du kaffebønner i løsvægt trin for trin:

 • Medbring din egen beholder, eller køb vores smarte ØNSK kaffedåse med aromalåg.
 • Fyld dine foretrukne kaffebønner i.
 • Vej kaffen og betal.
 • Ta’ bønnerne med hjem, kværn dem og nyd din kaffe.
 • Gentag, når beholderen er tom.

Simple as that!

Udvalget af kaffe i vores løsvægtsdispensere er det samme som på webshoppen. Se vores udvalg af økologiske kaffebønner her.

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.


  Hvor kan jeg købe ØNSK kaffebønner i løsvægt?

  Måske har du allerede prøvet at handle i en emballagefri butik før. Måske er du ny inden for zero waste. Uanset hvad, er du mere end velkommen til at købe dine kaffebønner emballagefrit på vores kontor i Lundtoftegade.

  Emballagefrie butikker med ØNSK kaffe

  Befinder du dig i Jylland, kan du også købe vores kaffebønner i løsvægt hos den emballagefri butik RAA Aarhus i Badstuegade.

  Lundtoftegade 21c, 2100 København N

  Kuska
  85,00 kr.240,00 kr.

  Merchandise

  Kaffedåse

  100,00 kr.
  Cesar Sampertegui
  95,00 kr.340,00 kr.
  Café de Alturas
  85,00 kr.240,00 kr.

  Den næstbedste emballageløsning

  Er der ingen emballagefri butik med ØNSK kaffe nær dig, skal du selvfølgelig ikke snydes for en fornuftig emballage til din kaffe. Bestil dine kaffebønner online og få dem leveret i vores plantebaserede kaffeposer.

  Tilvælg RE-ZIP emballage til din forsendelse, og din ordre pakkes tilmed i cirkulær emballage. Ved du ikke en bønne om RE-ZIP, kan du blive klogere på konceptet her.

  I tvivl om, hvilken kaffe du skal vælge? Prøv fx vores lækre mellemristede Kuska – en sød og cremet kaffe med noter af mælkechokolade og modne hindbær, dyrket af kvinder i det nordlige Peru.