Produktanmeldelser
4 anmeldelser af José Espinoza – lysristet kaffe
Tilføj en anmeldelse af varen
José Espinoza - lysristet kaffe
En ekstraordinær og frugtig natural-kaffe fra kaffebonden José Espinoza dyrket på hans gård La Confianza i det nordlige kaffedistrikt Chirinos i Peru. Kaffen er frisk og frugtig med noter af sød mandarin, hindbær og abrikos.
Land, region | Peru, Alto Pirias, Chirinos |
Højde | 1900 m.o.h. |
Behandling | Natural, hævede senge |
Sorter | Arabica (Bourbon, Caturra, Pache, Catimor) |

Stine fra ØNSK er stor fan af José Espinoza: "Josés kaffe er en frugtig og vild kaffe! Jeg kan virkelig smage, at kaffen er tørret inde i det søde kaffebær. Det giver kaffen en vinøs og let fermenteret smag som velmodne frugter, hvor især sød mandarin, hindbær og abrikos står tydeligt frem. Det er min personlige favoritkaffe brygget som pour over, hvor jeg enten bruger min Hario V60 eller chemex. Her synes jeg virkelig, at alle smagsnoterne kommer til live i koppen."
Særlig egnet til:
Cold brew
Pour over
AeroPress
Når du køber ØNSK er det...

Direkte handel
Vi handler direkte med kaffebønderne for at sikre, at de får en ordentlig betaling for det hårde arbejde, som de lægger i at producere kaffe af høj kvalitet. Læs mere her.
Skovdyrket kaffe
Kaffen er dyrket i skyggen af andre træer, hvilket har en række fordele: mere absorbering af CO2, mere biodiversitet, en sundere jordbund som ikke kræver pesticider, og ikke mindst en bedre smagende kaffe. Læs mere her.
Friskristet kaffe
Når du bestiller kaffe fra ØNSK er det altid friskristet, og af høj kvalitet. Vi rister kaffen hver uge, og har et løfte om, at vi ikke udsender kaffe som er mere end 21 dage fra ristedatoen.
100% håndplukket kaffe
Alt kaffen er håndplukket, hvilket er din garanti for en høj kvalitet. Dermed er det kun de bedste og mest modne bær som er blevet plukket.Historien bag José Espinoza
Ta’ dine vandrestøvler på, for turen går opad!
Op til 1812 meter over havets overflade, hvor José Espinoza dyrker sin elskede økologiske kaffe. Hans kaffegård er kun tilgængelig til fods eller med en offroad motorcykel, men det stopper ikke José fra at lave en fantastisk natural-kaffe.
En natural–kaffe er, når kaffen tørres inde i selve kaffebærrene i stedet for at afskalle og vaske den. Det giver en meget intens frugtighed og sødme, der næsten giver associationer til rødvin og fermenteret frugt. José har specialiseret sig i netop at dyrke disse sjældne “naturals” og han er en mester til at styre fermenteringen og tørringen af kaffen. Hans ekspertise og behandling af kaffen giver den en smagseksplosion af modne frugter, som stadig er ren og delikat uden overfermentering.
Mulighed for cirkulær emballage

Vil du og din virksomhed også være med til at reducere emballageforbruget?
Måske står din virksomhed over for en grøn omstilling. Eller måske er du allerede i en bæredygtig virksomhed, der gerne vil skrue endnu mere op for de grønne tiltag. Uanset hvad, så er der ingen tvivl om, at emballagebesparing har en positiv effekt på din virksomheds grønne regnskab - og på miljøet.
Læs mere
Sebastian Rosborg (verificeret ejer) –
VIld sødme og frugtighed. Den alt det, jeg godt kan lide ved en natural!
Peter Ditlev –
Meget frugtig kaffe. Nok ikke en kaffe jeg vil drikke hver dag, men til gode anledninger.
lars hansen –
Jeg var blæst bagover. Denne kaffe er meget klar, frugtig og har en velafbalanceret sødme. Jeg kan kun anbefale!
Matti Christensen –
Wauw! Virkelig lækker og frugtig kaffe…præcis som en lysristet kaffe skal være. Det dufter af jordbær i hele hytten, når jeg kværner den😃 Den smager godt, uanset hvordan man brygger den. Har både prøvet den som espresso og V60.