Thermoplan udvikler og producerer udelukkende fuldautomatiske espressomaskiner til professionel brug. Derfor er de også supergode til det.
Specialiseringen inden for netop denne niche er grunden til, at Thermoplan bør være din go-to-kaffeløsning, hvis du vil have en kaffemaskine i din virksomhed, der kan servere cappuccino eller cafe latte, der smager, som var det en barista, der stod og bryggede dem på kontoret.

Thermoplan kaffemaskiner

Hvorfor vælge en Thermoplan kaffemaskine?

De schweiziske kaffemaskiner fra Thermoplan er kendt verden over for deres pålidelighed, funktionalitet og unikke kaffekvalitet.

Det er fuldautomatiske espressomaskiner, der brygger på hele kaffebønner og frisk mælk, hvilket betyder, du kan forvente, at din Thermoplan serverer frisk og god kaffe igen og igen.

Thermoplan-maskinerne er velegnede til arbejdspladser som kontorer, caféer og restauranter, hvor kvalitet er i højsædet, og kaffen skal være en del af oplevelsen.

En Thermoplan kaffemaskine tilbyder et stort udvalg af de allermest populære og lækre kaffedrikke, såsom cappuccino og cafe latte. Derudover tilbyder de fuldautomatiske maskiner en unik mulighed for at skræddersy de enkelte serveringer efter kaffedrikkerens personlige præference.

Med den rette Thermoplan kan du med andre ord servicere kunden, der ønsker plantemælk i sin kaffe og medarbejderen, der elsker nogle helt særlige espressobønner på samme tid og på samme maskine.

Thermoplan kaffemaskiner - forskellige kaffemaskiner
mælkeskum - ØNSK Kaffe

Perfekt mælkeskum

Thermoplans unikke mælkeskumsteknologi skiller fårene fra bukkene. Selv de bedste baristaer misunder den ensartede og perfekte mælkeskum, der kommer ud af en fuldautomatisk kaffemaskine fra Thermoplan.

Årtiers eksperimentering og erfaring har bidraget til at udvikle en mælkeskumsteknologi, der gør, at du kan finde Thermoplan-maskiner på flere caféer og restauranter, som benytter maskinen til at servere de kendte varianter af espressodrikke med mælk i.

Hvilke kaffevarianter kan Thermoplan brygge?

Thermoplan kan lave et hav af forskellige kaffer. Listen tæller: ristretto, espresso, americano, cafe latte, cappuccino, cortado, flat white, te-vand, mælkeskum, macchiato.

Mulighederne er mange, og du kan selv programmere, hvordan du ønsker den enkelte kaffedrik – både ift. mængde kaffe, kaffens styrke og dosering af mælk.

Thermoplan kaffemaskine - kaffe med mælk
Thermoplan kaffemaskine - Kaffe

Komælk og plantebaseret mælk på samme maskine

På modellen Thermoplan BW4 er der mulighed for at trække mælk fra to forskellige beholdere. Det vil sige, at du kan have én mælkebeholder med komælk og én med plantebaseret mælk.

En løsning vi oplever større og større efterspørgsel på.

Thermoplan kaffemaskine - mælke beholder - ØNSK kaffe
Thermoplan kaffemaskine

Nem reparation og stor energibesparelse

Filosofien bag Thermoplan kaffemaskinerne er at bygge høj kvalitet, der kan bruges over en lang årerække. Thermoplans kaffemaskiner er modulopbyggede og består af et hydraulisk modul og et mekanisk modul. Det er det hele. Service og vedligeholdelsesarbejdet bliver derved meget lettere, da man hurtigt og simpelt kan udskifte et modul og få maskinen op at køre igen.

Opbygningen har også den fordel, at maskinen aldrig behøver at stå stille. I tilfælde af fejl vil vores tekniker afhente det ødelagte modul og indsætte et nyt og midlertidigt, imens det gamle modul bliver repareret. Skulle det ske, at et modul ikke kan repareres, erstatter vi det blot med et nyt modul fremfor at skifte hele maskinen.

Thermoplan har desuden designet og udviklet et patenteret strømbesparende energisystem. Det betyder, man vil opleve energibesparelser på op mod 50 % sammenlignet med de tilsvarende modeller på markedet.

Brugervenlighed

Alle funktioner på en Thermoplan styres fra maskinernes store touch-screens. Herop styres de automatiske renseprogrammer, tømning af grus osv. Fra skærmen guides du igennem processerne med små, animerede videoer, der gør maskinerne enormt brugervenlige.

Alle kan operere en Thermoplan.

Thermoplan kaffe maskine - touch display

Tilbehør til Thermoplan kaffemaskiner

687,50 kr.
Fåes nu som abonnement
232,50 kr.
Fåes nu som abonnement

Pålidelig servicepartner

I samarbejde med Kontra Coffee yder vi teknisk service på Thermoplan kaffemaskiner.
Og som de kaffeelskere vi er, forstår vi bedre end andre vigtigheden af at din kaffemaskine altid kan brygge god kaffe. Derfor har vi teamet op med Kontra Coffee, som vi har et tæt samarbejde med, og som gang på gang har bevist, at de er en pålidelig og hurtigtreagerende servicepartner.

Thermoplan kaffemaskiner - forskellige kaffemaskiner

Er du i tvivl om, hvilken kaffeløsning du bør vælge?

Jura kaffemaskine - ØNSK kaffe

Guide: Vælg den rigtige kaffeløsning til kontoret

Guide: Vælg den rigtige kaffeløsning til kontoret Læsetid: 11 minutter.   Sidder du i en virksomhed og synes ikke længere, at jeres nuværende…

Læs mere »

Kunne du tænke dig at snakke med en kaffekonsulent?

Stadig lidt i tvivl om, hvordan løsningen skal se ud ved jer. Måske vil du gerne se løsningen i praksis og prøve kaffemaskinen af.

Ligemeget hvilket stadie, du befinder dig på i beslutningsprocessen – om du er helt på bar bund eller du er afklaret omkring dine behov, så er du velkommen til at kontakte os.  Vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej og bruge vores faglige ekspertise, som vi har fået fra vores mere end 200 erhvervskunder.

Kaffemaskinerne kender vi ud og ind og kan hurtigt fortælle dig om fordele, ulemper, nice to have og need to have, når den professionelle kaffemaskine skal findes til jeres virksomhed.

Udfyld kontaktformularen, og vi giver dig et kald. Eller rul ned og se vores direkte telefonnummer.

  Rasmus Ditlev fra ØNSK
  • Rasmus Ditlev
  • Partner & Kaffespecialist
  • +45 27 89 11 13
  • rasmus@onsk.dk
  Andreas Kirk fra ØNSK
  • Andreas Kirk Hedegaard
  • Partner & Erhvervsløsninger
  • +45 61 31 66 87
  • andreas@onsk.dk