Privat

Hario V60 Kaffebrygger – plast

37,00 kr.54,00 kr.

Kaffenørdens fortrukne kaffebrygger!
En moderne klassiker fra japanske Hario, der har udviklet den ikoniske pour-over kaffebrygger med navnet V60. Den er lavet til dig som ikke har nok i en automatisk kaffemaskine og som ønsker at have fuld kontrol over brygningen. Navnet V60 kan lyde tilfældigt, men det giver faktisk rigtig god mening! V'et kommer af formen på filtrene, og tallet 60 er hældningen i grader på tragten.
En V60 giver dig mulighed for, til en meget billig pris, at få udstyr der kan brygge kaffe i topklasse, i linje med de andre klassikere som Chemex, Kalita og Aeropress. Du kan få forskellige udtryk frem i kaffen med måden du kværner kaffen på, temperatur på vandet, måden du hælder vandet på og selvfølgelig hvilken specialkaffe du bruger.
Bliv klogere på Hario V60 og dens historie i vores blogindlæg

Hvordan bruges en V60?
Vigtigst af alt er kaffen, og vi anbefalder at du bruger mellem- eller lysristet kaffe i en V60, da de får flere af kaffens naturlige nuancer og finurligheder med ned i koppen. Du finde en uddybende bryggeguide til Hario V60 lige her samt vores fulde sortiment af kaffer her.

..og hey - du kan også købe din Hario V60 i hvid keramik samt Hario papirsfiltre eller dine CoffeeSock genanvendelige filtre i økologisk bomuld hos os.