Privat

Hario V60 Kaffebrygger 1-KOPS Keramik

200,00 kr.

En moderne klassiker!
Her kommer en sand klassiker lavet i æstetisk keramik. Hvis du er glad for filterkaffe, som ikke er den kedelige fra maskinen, vil en Hario V60 kaffebrygger være lige noget for dig. Den kombinerer nørderiet ved pour-over med den klassiske kaffetragt i en model, der passer lige til en enkelt kop. Hario er kendt næsten udelukkende for at have opfundet denne særlige kaffetragt, der ved første øjekast kan virke simpel, men som faktisk er ret unik og avanceret.
Det unikke ved en Hario V60 kaffebrygger ligger i de kurvede linjer inde i tragten. De sørger for, at vandet ikke slippet udenom kaffen, og leder det ind mod midten af filteret. Det gør, at kontakten mellem vandet og kaffen bliver længere, hvilket giver en bedre ekstraktion, som oversat til dansk betyder en bedre kop kaffe med mere smag. Bliv klogere på Hario V60 og dens historie i vores blogindlæg

Hvordan brygger du med en Hario V60?
Først og fremmest skal du bruge en kaffe. Vi anbefaler, at du brygger med en mellemristet kaffe på en Hario V60. Du finde en uddybende bryggeguide til Hario V60 lige her.

NB: du kan også købe dine Hario papirsfiltre eller dine CoffeeSock genanvendelige filtre i økologisk bomuld hos os.

Hario