Privat

Chemex Classic | 6 Kopper

430,00 kr.

En god bryggeoplevelse – hver gang! Hos ØNSK er vi vilde med at brygge vores kaffe på en Chemex kaffebrygger. Det er faktisk altid sådan vi skyder dagen i gang på kontoret. Ved at brygge på en Chemex kaffebrygger, får du en kaffe der er mere intens og ren i sin smag – uden den klassiske bitterhed, der gør kaffe til en kedelig oplevelse. Dette skyldes især, at kanden fra Chemex er lavet af højkvalitets laboratorieglas, der er varmefast og derfor ikke frigiver smag til kaffen.

Derudover er filtrene atypisk tykke, hvilket bidrager til at bitterheden og de æteriske olier sorteres fra. Kaffe og design går hånd i hånd.

Foruden at give en forrygende kaffeoplevelse, så er Chemex også blevet lidt af et designikon.

Den karakteristiske timeglasfacon og den blanke trækrave med lædersnøre gør kanden til fint element på morgenbordet. Sørg også for at anskaffe det smukke glaslåg, der sørger for at holde kaffen varm og frisk længe efter den er færdigbrygget. Det ikoniske og prisbelønnede design fra 1941 er altså ikke bare flot, men giver en udsøgt kaffeoplevelse. Læs mere om Chemex og dens historie i vores blogindlæg.

Eller hop ind på siden om Chemex, hvor vi har samlet alt, hvad du skal vide for at få det sorte bælte i Chemex som bryggemetode. Her finder du bl.a. vores udvalg af Chemex produkter samt en omfattende troubleshooting guide og FAQ med svar på de mest gængse spørgsmål til kaffebrygning med Chemex. Få alle vores bedste tips og tricks til Chemex her.

Hvilken kaffe skal bruges til Chemex?
Vi anbefaler at brygger med mellemristet kaffe. Bryggemetoden giver mulighed for at få en meget ren og fyldig kaffesmag, hvor man kan fremme kaffebønnens unikke aroma. Jo lysere rist du har, jo mere af kaffebønnes særlige smag vil komme til udtryk.

Et kig på vores mellemristede kaffer: Leonel ValladaresCorcasan og Kuska.Du kan finde dine Chemex papirfiltre eller dine økologiske og genanvendelige stoffiltre her.

Andet

Espresso kapsel

Det er næsten som at trylle, når man sætter kaffekapslen i maskinen, der derefter effektivt, [...]

Kaffe udstyr

Kaffevægt

Når det kommer til at brygge kaffe, er der meget udstyr, der er værd at [...]

Kaffe udstyr

Kaffemølle

En kaffemølle er et værktøj, der hjælper dig med at trylle kaffebønner til malet kaffe. [...]

Kaffe udstyr

Stempelkande

En stempelkande hjælper dig med at brygge stempelkaffe, der er en af de mest udbredte [...]

Espresso

Ratio

Ratio handler om forholdet mellem kaffe, du brygger og kaffe, du ender ud med i [...]

Espresso udstyr

Bajonet

En bajonet er endnu et uundværligt værktøj, du skal have i nærheden af dine hænder, [...]

Kaffeordbog

Cappuccino

Cappuccino er en fløjlsblød drøm, der bliver til virkelighed, når du slubrer den bløde mælkekaffe [...]

Andet

ØNSK is a Certified B Corporation. What’s next?

We are B Corp! 🎉 …but what does that mean, exactly? If you follow us [...]