Privat

Chemex Classic | 6 Kopper

430,00 kr.

Ikke på lager

En god bryggeoplevelse – hver gang! Hos ØNSK er vi vilde med at brygge vores kaffe på en Chemex kaffebrygger. Det er faktisk altid sådan vi skyder dagen i gang på kontoret.Ved at brygge på en Chemex kaffebrygger, får du en kaffe der er mere intens og ren i sin smag – uden den klassiske bitterhed, der gør kaffe til en kedelig oplevelse. Dette skyldes især, at kanden fra Chemex er lavet af højkvalitets laboratorieglas, der er varmefast og derfor ikke frigiver smag til kaffen.

Derudover er filtrene atypisk tykke, hvilket bidrager til at bitterheden og de æteriske olier sorteres fra.Kaffe og design går hånd i hånd.

Foruden at give en forrygende kaffe-oplevelse, så er Chemex også blevet lidt af et designikon.

Den karakteristiske timeglasfacon og den blanke trækrave med lædersnøre gør kanden til fint element på morgenbordet. Sørg også for at anskaffe det smukke glaslåg, der sørger for at holde kaffen varm og frisk længe efter den er færdigbrygget.Det ikoniske og prisbelønnede design fra 1941 er altså ikke bare flot, men giver en udsøgt kaffeoplevelse. Læs mere Chemex og dens historie i vores blogindlæg.

 

Hvilken kaffe skal bruges til Chemex?
Vi anbefaler at brygger med mellemristet kaffe. Bryggemetoden giver mulighed for at få en meget ren og fyldig kaffesmag, hvor man kan fremme kaffebønnens unikke aroma. Jo lysere rist du har, jo mere af kaffebønnes særlige smag vil komme til udtryk.

Et kig på vores mellemristede kaffer: Leonel ValladaresCorcasanCafé de Alturas.Du kan finde dine Chemex pairsfiltre eller dine økologiske og genanvendelige stoffiltre her.