Privat

Kalita Wave 155 kaffebrygger

509,00 kr.

Kalita Wave 155

Kalita Wave er en berømt pour-over kaffebrygger, der på én og samme tid brygger en ren og kompleks kop filterkaffe. Kalita Wave 155 er den største af de to kaffebryggere i Wave-serien fra japanske Kalita.

I modsætning til meget andet bryggeudstyr beregnet til pour-over kaffe er tragten på en Kalita Wave flad i bunden. I bunden findes desuden tre udløbshuller, hvorfra kaffen ekstraheres. Hullerne er til at begrænse og styre flowet af vand gennem filteret, der giver en mere koncentreret og ensartet ekstraktion. Det betyder kort sagt, at du med en Kalita Wave får en lidt stærkere og mere intens smag end i mange andre filterkaffer.

Det er svært at lave graverende bryggefejl på en Kalita Wave, der konsistent vil brygge en god og armoatisk kaffe fyldt med smagsnuancer. Følg vores bryggeguide og kom godt i mål.

Navnet Wave har Kalitaen fået fra formen på filteret, der liger en bølge. Idéen bag det bølgende filter er, at det fungerer varmeisolerende under brygningen, da filteret og kaffebryggeren har meget lidt direkte kontakt.

Denne Kalita Wave 155 er lavet i stål, og den er smart til at tage med på camping og andre rejser, da den er let og utrolig holdbar.

Kalitaen findes også i en større udgave som brygger 2-3 kopper. Den kan du finde her.

Få kaffefiltre til din Kalita Wave 155 her.