Hos ØNSK har du mulighed for at købe eller leje manuelle espressomaskiner til erhverv. Vi forhandler alt fra Rocket og Futurmat til Cafina og Dalla Corte. Maskinerne, der også ofte går under betegnelsen semiautomatiske espressomaskiner, er særligt populære som espressomaskine til café og restaurant, men kan også sagtens fungere som kaffeløsning på kontorer.

Uanset type og størrelse af erhverv, har vi med garanti også en manuel espressomaskine, som passer til dit behov.

Manuelle espressomaskiner til erhverv

Manuel espressomaskine til mindre erhverv | 1 – 10 personer

Manuel espressomaskine til mellemstore erhverv | 10 – 30 personer

Manuel espressomaskine til store erhverv | 30+ personer

Kaffekværne til professionelle espressomaskiner

Læs om vores øvrige kaffeløsninger til virksomheder

Kaffemaskine-erhverv-Thermoplan-professionel-kaffemaskine-ØNSK

Fuldautomatiske espressomaskiner

Mange forskellige kaffedrikke. Let at betjene og rengøre.

Filterkaffemaskine-kontor-Fetco-kaffemaskine-filter

Filterkaffemaskiner

Den perfekte mødekaffe. Brygger god kaffe til mange mennesker på kort tid.

Stempelkaffe bliver brygget

Manuelt kaffeudstyr

Et mere simpelt setup til mindre erhverv. Lækker kaffe til møder og lignende.

Vil du gerne have personlig rådgivning i forhold til køb af semiautomatisk espressomaskine til erhverv?

  Andreas Kirk fra ØNSK

  Andreas Kirk Hedegaard
  Partner | Erhvervsløsninger

  +45 61 31 66 87

  andreas@onsk.dk

  Køb en manuel espressomaskine til erhverv

  En manuel espressomaskine henvender sig især til kaffebarer og caféer, hvor baristahåndværket er i højsædet, men skal der kunne laves ægte baristakaffe på kontoret, er det også muligt at købe en barista kaffemaskine, som egner sig til diverse kontormiljøer. Er du i tvivl om, hvad du skal gå efter, står vi altid klar til at vejlede dig.

  Hvad er en manuel espressomaskine?

  En manuel espressomaskine er den type espressomaskine, de fleste forbinder med kaffebarer og caféer. I daglig tale bruger mange derfor også udtrykket barista kaffemaskine.

  Espressomaskinen brygger kaffe ved at opbygge et højt tryk, som presser varmt vand igennem et metalfilter med en såkaldt puck af friskkværnet kaffe. Resultatet er en tyktflydende og koncentreret form for kaffe – også kaldet espresso. Denne kan enten drikkes, som den er, eller den kan fortyndes med varmt vand eller blandes med steamet mælk, afhængig af om der skal laves dampende americano, cremet cappuccino eller noget helt tredje.

  I modsætning til en fuldautomatisk espressomaskine foregår de forskellige delprocesser kværning, tamping og steaming af mælk som regel manuelt. Det er heri, selve baristahåndværket ligger.

  En manuel espressomaskine kaldes dog også gerne semiautomatisk espressomaskine, da selve trykket i maskinen ikke genereres manuelt, men i stedet opbygges automatisk via elektronik. Nogle manuelle espressomaskiner fås endda med autofunktion til tamping og steaming.

  Manuel espressomaskine-ØNSK-Cafina-semiautomatisk espressomaskine

  Cafina Life High Cup: Manuel espressomaskine med 1 autosteamer og 1 almindelig steamer.

  Manuel espressomaskine-ØNSK-Rocket-barista kaffemaskine

  Rocket: Manuel espressomaskine med ét bryggehoved og én steamer.

  Hvad er forskellen på en manuel espressomaskine og en semiautomatisk espressomaskine?

  I daglig tale er der som oftest ingen forskel på, hvad man forstår under hhv. manuelle espressomaskiner og semiautomatiske espressomaskiner. Men selvom betegnelserne bruges i flæng, kan man godt støde på en lille skelnen.

  I snæver forstand kan en manuel espressomaskine således dække over en baristamaskine, som er 100 % manuel. Det vil sige, at det ikke kun er kværning, tamping og steaming, der foregår manuelt, men at også trykket, der presser vandet igennem kaffen, opbygges ved håndkraft.

  I dag er det dog ret almindeligt, at semiautomatiske espressomaskiner også går under betegnelsen manuelle espressomaskiner.

  Nysgerrig på andre typer af kaffemaskiner?

  Få et samlet overblik over vores forskellige typer af kaffemaskiner til erhverv her.

  Hvad skal du overveje, før du køber en manuel espressomaskine til erhverv?

  Inden du beslutter dig for, hvilken manuel espressomaskine du skal vælge, vil vi anbefale, at du blandt andet gør dig følgende overvejelser:

  Kapacitet

  Hvor stor en kedel har du behov for, og hvor mange personer skal maskinen kunne servicere? Har du brug for en 2- eller 3-gruppes maskine, eller er en 1-gruppes maskine tilstrækkelig? Jo flere grupper (eller bryggehoveder), desto flere kopper kaffer kan der brygges på samme tid.

  Pris

  Hvad er dit budget? Afhængig af mærke og kapacitet kan du for 11.000-27.000 kr. få en pålidelig og driftssikker espressomaskine, men jo højere du vægter øget præcision i f.eks. bryggetemperatur, større mulighed for styring af maskinens tryk mv., desto højere vil prisen blive.

  Æstetik

  Hvilket design kan du godt lide, og hvordan passer det ind i jeres indretning?

  Service

  Vil du gerne være fri for at bekymre dig om, hvad du skal gøre, hvis der skulle opstå problemer med maskinen? Så bør du måske undersøge, om der er mulighed for lokal service på maskinen. Vær i øvrigt opmærksom på, at der kan være stor forskel på, hvad serviceaftaler omfatter.

  Funktioner

  Er der behov for en vis grad af automatisering, eller skal det være muligt selv at nørde med alle variablerne? Semiautomatiske espressomaskiner til erhverv bliver stadig mere avancerede, og nogle baristamaskiner fås f.eks. med autofunktion til tamping og autosteamere, der selv steamer mælken. Hvis du er på udkig efter en espressomaskine til kontor, som alle skal kunne betjene, kan det være en god idé at vælge en mere automatiseret maskine som fx Cafina Life High Cup eller investere i et baristakursus til virksomhedens ansatte. Det kan også være en fordel med en højere grad af automatik, hvis du er på udkig efter en espressomaskine til cafe og ønsker en nem og ensartet proces for de ansatte.

   Fordele og ulemper ved en manuel espressomaskine til virksomhed

  Fordele:

  • Stor kaffeoplevelse og mulighed for at lave den absolut bedste espresso.
  • Brug af hele kaffebønner, som kværnes frisk lige inden brygning. Det giver en langt bedre smagsoplevelse end instantkaffe, kaffesirup og formalet kaffe, særligt hvis kaffebønnerne er friskristede og af god kvalitet.
  • Mulighed for at brygge mange forskellige kaffedrikke, lige fra espresso og americano til cappuccino og flat white, men også drikke som kakao og chai latte. Her blander du blot kakao- eller chaipulver med mælk og steamer det i stålkanden.
  • Nem rengøring.
  • Mindre spild, da maskinen kun brygger præcis den mængde, der skal bruges.

  Ulemper:

  • Behov for oplæring i at bruge maskinen.
  • Relativt stor investering.
  • Behov for ekstra udstyr, såsom espressokværn, stålkander, knock-box til kaffegrums m.m.
  • Behov for daglig rengøring.
  • Ingen mulighed for at lave kander (uegnet til mødekaffe). Her kan man med fordel supplere med f.eks. en filterkaffeløsning.

  Rocket

  Rocket er et italiensk mærke, som emmer af kvalitet. Rockets espressomaskiner produceres i Milano i Italien ud fra traditionen “Fatta a Mano” (“håndlavet”). Specialisterne bag de håndbyggede espressomaskiner har et skarpt fokus på detaljen, som ikke alene afspejles i det smukke design, men også i smagen.

  Vi forhandler bl.a. modellen Rocket Appartamento, som er en lille og kompakt espressomaskine med et stilrent design. Dette setup kræver ikke meget plads og er derfor velegnet til det lille kontor, den lille butik eller endda i hjemmet. Er du derimod på udkig efter en større model, skal du ikke snyde dig selv for et kig på Rocket Boxer A2 Alto eller den superfede topmodel Rocket R 9V.

  Futurmat_manuel-espressomaskine-til-erhverv-logo

  Futurmat

  Futurmat espressomaskiner produceres i Barcelona i Spanien af firmaet Quality Espresso, som har mere end 50 års erfaring inden for design og produktion. Quality Espresso er desuden en af de førende virksomheder på markedet for professionelle espressomaskiner. Vi forhandler to forskellige Ottima-modeller, begge prisvenlige arbejdsheste i et let og klassisk design. Futurmat Ottima 1 grp. er en smart, lille semiautomatisk espressomaskine til erhverv med få ansatte og begrænset plads. Futurmat Ottima Evo, der er et nummer større, henvender sig til både små og mellemstore virksomheder, og den egner sig også som espressomaskine til cafe og lignende.

  Dalla Corte

  Dalla Cortes semiautomatiske espressomaskiner til erhverv er ægte italiensk kram. Udover at være kendt for sin meget høje kvalitet, kan Dalla Corte også prale med at have opfundet multi-boiler-teknologien, som sikrer en yderst præcis temperaturstyring og en optimal ekstraktion, bryg efter bryg. Uanset om du er på udkig efter en espressomaskine til café eller kontor, går du ikke galt i byen med en Dalla Corte. Vi forhandler blandt andet de avancerede Dalla Corte XT Classic og Dalla Corte Barista XT med mulighed for indstilling af flowprofiler samt klassikeren Dalla Corte Evo2 2 grp. Sidstnævnte model fås også som 3-gruppes espressomaskine til større caféer og kontorer.

  Dalla corte-professionelle-espressomaskiner-logo
  semiautomatisk-espressomaskine-cafina-logo

  Cafina

  Cafina er et schweizisk kvalitetsmærke, som hører under virksomheden Melitta Professional, der blandt andet producerer semiautomatiske espressomaskiner til caféer og andre erhverv. Cafina espressomaskiner er kendt for at være yderst pålidelige og driftssikre.

  Vi forhandler modellen Cafina Life High Cup i to forskellige udgaver. Fælles for maskinerne er, at de har autofunktion til både tamping og steaming. Det gør det nemt for medarbejdere på et kontor at betjene maskinen, men det kan også være et fremragende valg for caféer, der ønsker at skabe en nem og ensartet proces for de ansatte. Vælg mellem Cafina Life High Cup med 1 autosteamer og 1 alm. steamer og Cafina Life High Cup med 2 autosteamere.

  Øvrige kaffeløsninger

  Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en semiautomatisk espressomaskine er den rigtige løsning, er der hjælp at hente i vores guide Vælg den rigtige kaffeløsning til hotel, restaurant og café. Her kaster vi lys over fordele og ulemper ved forskellige setups:
   

  Læs også vores guide Vælg den rigtige kaffeløsning til kontoret eller gå til siden Kaffeløsning & kundecases.

  Viden om kaffe

  Guide: Vælg den rigtige kaffeløsning til kontoret

  Konklusion Vi håber, at ovenstående guide har givet dig et overblik over, hvilken kaffeløsning du [...]

  Kaffebønner til erhverv

  Selv hvis du køber en manuel espressomaskine til erhverv, som hører til blandt topmodellerne, så er det værd at huske på, at kaffebønnerne er afgørende for, hvor velsmagende en kop kaffe du kan brygge. Her kan du se et udpluk af vores kaffesortiment:

  Café de Alturas
  El Palto
  80,00 kr.230,00 kr.
  Corcasan
  Corcasan
  80,00 kr.230,00 kr.
  Kuska
  Cesar Sampertegui
  95,00 kr.340,00 kr.
  Café de Alturas
  80,00 kr.230,00 kr.
  Leonel Valladares
  80,00 kr.230,00 kr.