Privat

Corcasan – Mellemristet kaffe – 5000g tønde (cirkulær emballage)

1.100,00 kr.

En cremet og fyldig mellemristet kaffe med noter af mørk chokolade og pekannødder

Denne vare er kun tilgængelig for vores erhvervs-aftaler. Kontakt os på kontakt@onsk.dk eller ring på tlf. +45 25 94 02 10

En cremet og fyldig mellemristet kaffe. Kaffebønnerne rummer noter af mørk chokolade og pekannødder, der giver kaffen både fylde og fedme.

Kaffen er til dig, der ønsker en god og fyldig kaffe med karakter. Den er især velegnet som en god filterkaffe, der har masser af intensitet og god kaffesmag.

Rasmus fra ØNSK siger: Kaffen fra Corcasan viser nogle af de bedste sider af kaffe fra Nicaragua - Den er fyldig og intens, med en fedme som ikke er er alt for sød, ligesom mørk chokolade og nødder. Det en en kaffe som er god til morgenkaffen, når der er fart på og man vil have en god kop kaffe uden for mange overraskelser".

Prøv den med vores bryggeguide til stempelkanden her, eller læs hele historien bag Corcasan-koopertivet her

Corcasan

Land, region Nicaragua, Madriz.
Højde 1.150-1.500 m.o.h.
Behandling Vådmølle, afrikanske senge
Sorter Arabica (Caturra, Pacamara, Maragohype)
Risteprofiler Mellemristet og mørkristet

Dybt inde i Nicaraguas nordlige regnskov gemmer sig et kaffekooperativ. Her, i byen San Juan del Río Coco, er 217 familiedrevne kaffegårde fælles om at producere fantastisk kaffe.

Selvom de fritgående høns går og hygge-klukker og roligt skraber i jorden, er der fart på hos Corcasan. De arbejder nemlig aktivt for at fremme vilkårene for kvinder i kaffeindustrien. Corcasan består lige nu af 84 bønder fra det stærke køn, og samtidig ledes halvdelen af kooperativets administrationen af kvinder.

Via Corcasan-kooperativet uddannes bønder i kaffedyrkning og får hjælp til finansiering, hvilket ligger til grund for kaffens høje kvalitet og kooperativets effektive økologiske kaffeproduktion.

Sammen med Corcasan leverer vi en kaffe, der ikke bare smager fantastisk. Den sætter samtidig et positivt aftryk på lokalsamfundet og naturen i det smukke San Juan del Río Coco.

Corcasan
Corcasan

Video-blog fra Corcasan

Se med når vi besøger kaffekooperativet Corcasan, møder medlem Pablo, og fester med musik og piñata.